Όπως όλα δείχνουν, οι άλλοτε αγαπημένοι Brangelina δεν έχουν λύσει πολλές από τις διαφορές τους, ύστερα από το διαζύγιο που πήραν το 2019. Έτσι, Brad Pitt και Angelina Jolie είναι και πάλι αντιμέτωποι.

Εκτός από την επιμέλεια των παιδιών τους και τη σχέση του ηθοποιού μαζί τους, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι έχει αφήσει ανοιχτή και την υπόθεση με το γαλλικό οινοποιείο τους. Σύμφωνα με το Fox News, Pitt και Jolie επιστρέφουν στο δικαστήριο αυτή την εβδομάδα για τα ζητήματα της ιδιοκτησίας του περίφημου Château Miraval.

Τι συνέβη μεταξύ της Angelina Jolie και του Brad Pitt

Τον Φεβρουάριο, ο Pitt κέρδισε τον τελευταίο γύρο στη δικαστική διαμάχη του με την πρώην του, Angelina Jolie, για τον γαλλικό αμπελώνα τους αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Brad Pitt βρέθηκε στα δικαστήρια της Καλιφόρνιας και του Λουξεμβούργου για το Château Miraval, υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να έχει το πλειοψηφικό πακέτο στον περίφημο αμπελώνα, αφού η 48χρονη Angelina Jolie πούλησε τις μετοχές της στον Yuri Shefler, ιδιοκτήτη του ρωσικού κολοσσού της βότκας Stoli. Πριν παντρευτούν, το ζευγάρι αγόρασε μαζί το κτήμα, με τον Brad Pitt να κατέχει το 60% και την Jolie το 40%.

Angelina Jolie: Ξανά στα δικαστήρια με τον Brad Pitt για το Château Miraval

Διαβάστε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προηγούμενη δικαστική διαμάχη. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναμείνουμε για την έκφανση της υπόθεσης και να δούμε τι θα αποφασίσει το δικαστήριο.

Διαβάστε επίσης:

Kate Middleton: Είναι τελικά η δεύτερη θλιμμένη πριγκίπισσα; – Η παρομοίωση με την Diana

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet