Ο Brad Pitt κέρδισε τον τελευταίο γύρο στον επικό δικαστικό αγώνα του εναντίον της πρώην του, Angelina Jolie, για τον γαλλικό αμπελώνα, Château Miraval, αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων και τον οποίο το ζευγάρι είχε αποκτήσει από κοινού.

Ο Brad Pitt έχει υποστηρίξει στα δικαστήρια της Καλιφόρνια και του Λουξεμβούργου ότι θα έπρεπε να έχει τον έλεγχο του αμπελώνα αφού η Angelina Jolie πούλησε τις μετοχές της στον Yuri Shefler, ιδιοκτήτη του ρωσικού γίγαντα της βότκας Stoli.

Πριν παντρευτούν, το ζευγάρι αγόρασε το κτήμα μαζί, με τον Brad Pitt να κατέχει το 60% και την Jolie το 40%. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο οινοποιείο το 2014 και ο Pitt χάρισε στην Jolie ένα επιπλέον 10% ως δώρο του γάμου τους, καθιστώντας το πλεονέκτημα για την Jolie, καθώς όταν χώρισαν, η ίδια κατείχε πλέον το μίσο μερίδιο της περιουσίας.

Τι υποστήριξε ο Brad Pitt

Στη συνέχεια, η Jolie πούλησε τις μετοχές της, αλλά ο Pitt υποστήριξε ότι η συμφωνία της δεν ήταν έγκυρη και ότι θα πρέπει να διατηρεί το 60% της ιδιοκτησίας για να έχει το δικαιώματα σε αυτήν. Πηγή κοντά στο πρώην ζευγάρι είπε στο Page Six: «Αυτός κατείχε το 60%και εκείνη το 40%. Όταν παντρεύτηκαν η συμφωνία ήταν να πάρει το 10% από αυτόν, μια συμφωνία 50/50. Ήταν συμβολικό για να επισφραγίσουν τον γάμο τους».

Ωστόσο, ο Pitt έχει υποστηρίξει στο δικαστήριο ότι η συμφωνία του ζευγαριού για το επιπλέον 10% είναι ανεφάρμοστη και ότι θα πρέπει να πάρει πίσω το ποσοστό και να διατηρήσει τον έλεγχο της περιουσίας.

Το δικαστήριο του Λουξεμβούργου αποφάσισε ότι, προς το παρόν, το 10% επιστρέφει στον Brad Pitt μέχρι να υπάρξει τελική απόφαση. Η πηγή του Page Six είπε, «Είναι σαν το ισοδύναμο της μεσεγγύησης… δεν είναι τελική απόφαση». Και συνέχισε, «Προς το παρόν, ο Brad Pitt διατηρεί ένα 60/40, που σημαίνει ότι διατηρεί τον έλεγχο του αμπελώνα πιθανότατα για έναν ακόμη χρόνο ή περισσότερο» και φυσικά η δικαστική διαμάχη του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Taylor Swift: Είναι επίσημο – Ο καλός της δεν θα παρευρεθεί στα Grammy για να την υποστηρίξει 

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet