Το βράδυ της Τρίτης (14/6) η Έλλη Κοκκίνου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε γιατί την βάφτισαν Έλλη και όχι Ελένη.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη βάφτισή και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι ο πατέρας της δωροδόκησε τον παπά. Ωστόσο, η Έλλη Κοκκίνου προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις σχετικά με το επίθετό της.

«Μικρή δεν μου άρεσε καθόλου το επίθετό μου και αισθανόμουν πολύ άσχημα γιατί με κορόιδευαν, Κοκκίνου, Πρασίνου και τέτοια. Τώρα όμως… Καλλιτεχνικά είναι πιασάρικο!» παραδέχθηκε η τραγουδίστρια.

Όσο για το όνομά της, η ίδια είπε ότι υπάρχει ολόκληρο παρασκήνιο από πίσω καθώς δεν έχει βγει από το Ελένη. Η Έλλη Κοκκίνου είπε ότι το όνομα έχει ως πηγή έμπνευσης το Φρίξος και Έλλη και δεν είναι χριστιανικό. Βαφτίστηκε έτσι διότι επέμενε ο πατέρας της και μάλιστα για να το πετύχει δωροδόκησε τον παπά.

«Δεν ήταν εύκολο να με βαπτίσουν Έλλη γιατί ο παπάς δεν το δεχόταν. Πήρε κάτι από τον μπαμπά μου. Μια κάσα ουίσκι και 5000 δραχμές. Έτσι μου έχουν πει. Δεν ξέρω αν τα ζήτησε ο παπάς ή του τα έδωσε δώρο ο μπαμπάς μου. Ο παπάς έλεγε Ελένη και ο πατέρας μου δεν ήθελε με τίποτα. Βαπτίστηκα Έλλη και έτσι δεν γιορτάζω ποτέ. Δεν με πειράζει, όμως»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!