Οι ευεργετικές ιδιότητες της επαφής του μωρού με το νερό είναι αδιαμφησβήτητες, καθώς το κολύμπι συμβάλλει στη καλή φυσική κατάσταση και ανάπτυξή του. Τα παιχνίδια στο νερό και στην παραλία προσφέρουν στο μωράκι μοναδικές στιγμές χαράς με την οικογένεια ή άλλα παιδιά.

νερό

Οι νέες πάνες-μαγιό Babylino Sensitive Swim Pants είναι ειδικά σχεδιασμένες για να μη φουσκώνουν και να αφήνουν στο μωράκι ελευθερία κινήσεων μέσα κι έξω από το νερό. Με τεχνολογία ‘all around elastic΄, προσφέρουν 360ο ελαστικότητα περιμετρικά στη μεσούλα και στα ποδαράκια. Με πλαϊνά φράγματα ασφαλείας, βοηθούν στην προστασία από διαρροές μέσα στην πισίνα ή τη θάλασσα, αφαιρούνται εύκολα ακόμα και βρεγμένες και διαθέτουν πλαϊνά που σκίζονται εύκολα για γρήγορη αφαίρεση. Με αξιολάτρευτα σχεδιάκια εμπνευσμένα από τη θάλασσα που τις κάνουν να δείχνουν σαν κανονικό μαγιό.

Δερματολογικά Ελεγμένες. Χωρίς Λάτεξ, Λοσιόν, Παραβένες, EU 26 Αλλεργιογόνα*

Συνιστώνται από την Ελληνική Εταιρία Παιδιατρικής Δερματολογίας.

Με την εγγύηση ποιότητας Babylino Sensitive.

*Δεν περιέχουν αλλεργιογόνες αρωματικές ουσίες για ευαίσθητες επιδερμίδες (όπως ορίζονται στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1223/2009 για τα καλλυντικά προϊόντα.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!