Ο πρώην σύζυγος της Gisele , Tom Brady, φαίνεται ότι έχει αποδεχτεί πως το ειδύλλιο της πρώην συζύγου του με τον Joaquim Valente ξεκίνησε πριν από χρόνια, όσο ήταν ακόμα παντρεμένοι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Tom Brady μαθαίνει να προσαρμόζεται στη νέα δυναμική που έχει πλέον η οικογένειά του, αφού το Page Six ανέφερε αποκλειστικά ότι η Gisele και ο προπονητής της στο ζίου-ζίτσου είναι ζευγάρι και είναι «βαθιά ερωτευμένοι». «Ο Tom βγαίνει ραντεβού και θέλει να ξεφύγει από τη σχέση του με την Gisele και να γίνει μια σχέση όπου θα μπορούν να είναι συνκηδεμόνες», δήλωσε πηγή στο πρακτορείο.

Τι αναφέρει η πηγή για την σχέση της Gisele

Αν και μια πηγή είπε στο περιοδικό People ότι η Gisele και ο Joaquim Valente άρχισαν να βγαίνουν μετά τον Ιούνιο του 2023 δηλαδή οκτώ μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου με τον Tom Brady, ωστόσο ο ιδίος δεν φαίνεται να πιστεύει το ίδιο. «Αν ο κόσμος θέλει να πιστεύει ότι βγαίνει με τον Joaquim Valente μόνο από τον Ιούνιο, ας είναι έτσι, αλλά είναι μαζί περισσότερο καιρό. Ο Tom το έχει αποδεχτεί», δήλωσε η πηγή στη Daily Mail.

Η πηγή είπε επίσης ότι ο Tom Brady δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Joaquim Valente και θα προσπαθήσει να κρατήσει τα πράγματα φιλικά για χάρη των παιδιών του. «Ο Tom και ο Joaquim Valente δεν είναι φίλοι αλλά ο Joaquim είναι κοντά στα παιδιά του, οπότε ο Tom πρέπει να βρει το καλό σε αυτόν», υποστήριξε η πηγή. «Αν ο Joaquim Valente γίνει ποτέ πατρική φιγούρα για τα παιδιά του, ο Tom θα μπορέσει να προσαρμοστεί».

Το Page Six μετέφερε την είδηση την περασμένη εβδομάδα ότι η Gisele και ο Joaquim Valente είναι ζευγάρι, όταν μια πηγή τους είδε να φιλιούνται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη γειτονιά τους στο Μαϊάμι.

Διαβάστε επίσης:

Eva Mendes: Κυκλοφορεί το πρώτο της παιδικό βιβλίο

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet