Την περασμένη εβδομάδα, η Γκουίνεθ Πάλτροου βρέθηκε στο δικαστήριο της Γιούτα για να ξεκινήσει μια εις βάρος της ακροαματική διαδικασία, στο τέλος της οποίας είτε θα κληθεί να πληρώσει 300.000 δολάρια σε έναν 76χρονο, είτε θα λάβει η ίδια 1 δολάριο συν τα δικαστικά έξοδα από τον κατήγορό της.

Στην αίθουσα δικαστηρίου στο Παρκ Σίτι στη Γιούτα, η Γκουίνεθ Πάλτροου βρίσκεται σε θέση κατηγορούμενης για ένα ατύχημα σε πίστα του σκι που συνέβη το 2016. Τότε, η ηθοποιός είχε πάει με τον άντρα και τα παιδιά της στο Deer Valley Resort και βρισκόταν στην πίστα των αρχάριων, όταν είδε μπροστά της να κατεβαίνει ένας σκιέρ και, σύμφωνα με τον 76χρονο Τέρι Σάντερσον, έγινε η αιτία αυτός να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά, σπάζοντας 4 πλευρά.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον Σάντερσον, τόσο αυτή όσο και τα παιδιά της, δεν μπήκαν στη διαδικασία να τον ρωτήσουν αν είναι καλά, αν χτύπησε, να τον βοηθήσουν και απλώς έφυγαν.

Ο Σάντερσον της έκανε μήνυση από την πρώτη στιγμή, αλλά σε πρώτη φάση η υπόθεση δεν τον δικαίωσε στο αίτημα του να λάβει από την Πάλτροου 3.1 εκατομμύρια δολάρια.

Τώρα, με τη νέα εκδίκαση, ζητάει 300.000 δολάρια για τη ζημιά που του προκλήθηκε. Σε αυτή τη δίκη ο Σάντερσον, βετεράνος του αμερικανικού στρατού, φέρνει γνωματεύσεις γιατρών που θέλουν τα πλευρά του κατεστραμμένα, ενώ υπάρχει και μαρτυρία που θέλει την Γκουίνεθ Πάλτροου να είναι η υπεύθυνη για το ατύχημα.

Οι δικηγόροι της 50χρονης ηθοποιού υποστηρίζουν πως η ευθύνη ήταν του Σάντερσον, γιατί ερχόταν από υψηλότερη διαδρομή και στη συνέχεια ανέφερε πως είναι εντάξει. «Απόλυτες μ@λ@κίες», χαρακτήρισαν τους ισχυρισμούς του.

Η ίδια η Πάλτροου έφερε ένα νέο στοιχείο στην υπόθεση. Υποστήριξε ότι ένιωσε έναν άντρα να της ανοίγει τα πόδια και να βγάζει περίεργους ήχους και το πρώτο που σκέφτηκε, ήταν ότι την παρενοχλούν σεξουαλικά. Όπως εξήγησε, δεν υποστηρίζει ότι όντως παρενοχλήθηκε, αλλά ότι αυτό ήταν το πρώτο που σκέφτηκε.

Με μια απίστευτη ευκολία δηλαδή, η Πάλτροου εμφανίστηκε στο δικαστήριο και τοποθέτησε πάνω στον Σάντερσον μια στάμπα. Ανυπόστατη, όπως ομολόγησε και η ίδια, αλλά τέτοιες στάμπες τη σήμερον ημέρα δεν είναι ότι φεύγουν και εύκολα, κι ας μην ισχύουν. Αν κοιτάξει κανείς σχόλια στα social media, θα δει να δικαιολογούν την Γκουίνεθ Πάλτροου που είχε να αντιμετωπίσει έναν sexual offender.

Διάβασε τη συνέχεια στο Intronews.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet