Ο Good Job Nicky βρέθηκε στις πρόβες των Madwalk όπου τον συνάντησε η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη και η κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο δεν τραγουδάει ποτέ ελληνικά, καθώς και στον πατέρα του Γιάννη Πάριο.

«Από μένα δε θα ακούσετε ποτέ ελληνικό τραγούδι. Δεν είμαι αρνητικός στο να πω ελληνικά τραγούδια, είμαι κάθετος. Το έχουμε καλύψει σαν οικογένεια το ελληνικό τραγούδι. Να πω κι εγώ τα ίδια πράγματα; Δε γίνεται να πω κι εγώ ελληνικά» είπε αρχικά ο Good Job Nicky.

«Τα τραγούδια του πατέρα μου δε τα έχω τραγουδήσει ούτε στο σπίτι. Δε μπορώ, θα με κρίνει… Δεν ήταν καθόλου αυστηρός μαζί μου σε σχέση με τη μουσική. Δεν ήξερε καν ότι κάνω μουσική. Το έκανα κρυφά. Το έμαθε 23/10/2020 όταν βγήκε το πρώτο μου τραγούδι και με πήρε τηλέφωνο.

Δε του το είχα πει γιατί έχω ένα αίσθημα ανταγωνισμού μέσα μου και σκεφτόμουν ότι αφού μπόρεσε ο πατέρας μου μόνος του, χωρίς παπούτσια, από την Πάρο, μπορώ κι εγώ να τα καταφέρω στη ζωή μου χωρίς τη βοήθεια των γονιών μου. Γι’ αυτό και είμαι σε άλλη δισκογραφική, γι’ αυτό και κάνω άλλη μουσική, σε άλλη γλώσσα…» ανέφερε σε άλλο σημείο ο νεαρός καλλιτέχνης,

«Η μαμά ήξερε ότι κάνω μουσική γιατί είναι λίγο παράφωνη και δεν είχα θέμα αν θα με ακούσει. Είχα κάνει συμφωνία με τη μαμά και τον αδερφό μου Μιχαήλ, να μην πούμε τίποτα στον μπαμπά μου. Εσείς δε θα είχατε άγχος αν σας έκρινε ο κύριος Πάριος; Προσωπικά, δε κουβαλάω το “Γιάννης Πάριος”, το “Βαρθακούρης” κουβαλάω.

Εγώ ξέρω τον Γιάννη Βαρθακούρη, που είναι ο πατερούλης μου, ο μπαμπάς μου, και αυτές οι συζητήσεις… ακούω συζητήσεις για τον πατέρα μου αυτή τη στιγμή. Εγώ τον ξέρω σαν μπαμπά, αλλά όχι σαν τον Γιάννη Πάριο… Στα 17 μου κατάλαβα ποιος είναι ο πατέρας μου, τότε αντιλήφθηκα τι εστί Γιάννης Πάριος» κατέληξε ο Good Job Nicky.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Πιλίδης – Όλγα Καρπουζίδου: Έγιναν γονείς πριν δύο μήνες και δεν το ήξερε κανείς

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!