Η Ιωάννα Τούνη τις περασμένες μέρες βρέθηκε στο Monte Carlo σε ταξίδι στο οποίο πήρε και το μωρό της. Όπως μάλιστα έχει πει «Το παιδί το έχω μαζί μου όλη μέρα!  Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Δυστυχώς δεν έχω ούτε τη μανούλα μου να με βοηθάει. Οπότε παίρνω το μωρό παντού. Τι θα κάνω; Να κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου; Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε. Δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε».

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όπως κάθε μητέρα που θηλάζει το μωρό της, έτσι κι εκείνη θήλασε το μικρό “νουνίτο” της σε μια καφετέρια προκαλώντας τις αντιδράσεις των social media.

Ιωάννα Τούνη

Πολλές γυναίκες έσπευσαν να την συγχαρούν επειδή θηλάζει το μωρό της, ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που σχολίασαν ως ανεπίτρεπτο το θέαμα με το στήθος της σε κοινή θέα.

Ευτυχώς για την κοινωνία μας η πλειοψηφία τάχτηκε στο πλευρό της:

Σήμερα η γνωστή επιχειρηματίας και influencer έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα γράφτηκαν για εκείνη, τονίζοντας πως δεν την νοιάζει καθόλου όλο αυτό που γίνεται εναντίον της.

«Ώπα twitter ήσυχα! Παιδιά, κράζετε αν οι μαμάδες δεν θηλάζουν και δίνουν σκόνη, κράζετε αν οι μαμάδες θηλάζουν, κράζετε, κράζετε και άλλη δουλειά δεν έχετε. Sorry αλλά καθόλου δεν με απασχολεί. Να θηλάζετε απενοχοποιημένα όπου θέλετε, δεν με νοιάζει καθόλου», είπε η Ιωάννα Τούνημέσα από μια σειρά InstaStories.

Μάλιστα, στα εν λόγω βίντεο που δημοσίευσε, έγραψε: «Φτάνει πια αυτό το αστειάκι που κάνετε τις μαμάδες να νιώθουν ντροπή και ενοχικά για το πιο απλό πράγμα. Να ταΐσουν το παιδί του».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet