Η Julia Roberts ανακάλυψε πως στην πραγματικότητα το επίθετό της δεν είναι Roberts αλλά Mitchel! Η 55χρονη ηθοποιός, συμμετείχε στο πρόγραμμα Finding Your Roots (Βρίσκοντας Τις Ρίζες σου) της Ancestory και ανακάλυψε πράγματα που δεν γνώριζε για την καταγωγή και το γενεαλογικό της δέντρο μέσω DNA.

H διάσημη ηθοποιός δεν μπορούσε να πιστέψει πως η προ- προ- προγιαγιά της Ρόντα Σατλ Ρόμπερτς είχε σχέση με έναν παντρεμένο άνδρα μετά τον θάνατο του συζύγου της Γουίλις Ρόμπερτς. Κάπως έτσι το επίθετό της είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που πίστευε η ίδια και η οικογένεια της- και μεταξύ μας όλος ο πλανήτης.

Ο ιστορικός Dr. Henry που ηγήθηκε της έρευνας είπε στην ηθοποιό: «Ανακαλύψαμε ότι κάποια στιγμή στη δεκαετία του 1850, η Ρόντα παντρεύτηκε έναν άνδρα που ονομαζόταν Γουίλις Ρόμπερτς. Η Τζούλια έχει το επώνυμο του Γουίλις. Αλλά ο Γουίλις πέθανε το 1864, πάνω από μια δεκαετία πριν η Ρόντα γεννήσει τον προπάππο της Τζούλια, Τζον. Ψάχνοντας στα αρχεία, ο Γουίλις δεν αναφέρεται στην απογραφή του 1880, αλλά ο προπάππους της Τζον Πέντλετον Ρόμπερτς είναι».

Julia Roberts
(Photo by James Devaney/GC Images)

Στη συνέχεια ο ιστορικός έδωσε χρόνο στην Roberts να καταλάβει πως ο προ-προ προπάππους της αγνοείται και στη συνέχεια την ενημέρωσε πως ήταν νεκρός κι έτσι δεν θα μπορούσε να είναι ο προ- προ προπάππους της!

«Ο Γουίλις Ρόμπερτς δεν θα μπορούσε να είναι ο προ-προ-προπάππους σου. Ήταν νεκρός».

«Μα εγώ δεν είμαι Ρόμπερτς;»

Έπειτα ο Dr Henry συνέχισε να εξηγεί πώς η ομάδα του έψαξε βαθιά στα αρχεία της Τζόρτζια, αλλά δεν μπόρεσε να βρει λεπτομέρειες για την ταυτότητα του προ-προπάππου της Julia. Πήραν δείγματα DNA από την ηθοποιό και έναν ξάδελφό της για να δουν αν θα μπορούσαν να βρουν ποιος ήταν ο πατέρας του προπάππου τους.

«Βρήκαμε ένα σύμπλεγμα ταυτοτήτων που συνδέουν την Τζούλια και τον ξάδελφό της με έναν άνδρα ονόματι: Χένρι Μακντόναλντ Μίτσελ Tζ.».

«Δηλαδή είμαστε Μίτσελ;»

«Τζούλια Μίτσελ»

«Πραγματικά, το μυαλό μου έχει εκραγεί. Είναι συναρπαστικό. Και από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μου που, όταν ηρεμήσω, μπορεί ακόμα να δεχτεί την ιδέα ότι η οικογένειά μου είναι η οικογένειά μου».

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet