Προφανώς και η μητρότητα εκτός από ευτυχία, χαρίζει στις μαμάδες και μια εξέχουσα θέση εξουσίας. Και αυτό το κλισέ δεν θα μπορούσε να απέχει και η μητέρα της Λούρδης Λεόν, η Μαντόνα!

Σε συνέντευξή της στο Interview Magazine η κόρη της υπερδιάσημης σταρ, ομολόγησε πως η εξουσία που ασκούσε πάνω της η μητέρα της  κατά καιρούς, ένιωθε να την πνίγει. «Νομίζω ότι η μητέρα μου είδε όλα αυτά που “πάθαιναν” τα παιδιά των διάσημων και αποφάσισε να μεγαλώσει τα παιδιά της διαφορετικά”.

Η “ανεξάρτητη” Λούρδη

«Αισθάνομαι ότι αν οι γονείς σου πληρώνουν για πράγματα, τότε αυτό τους δίνει εξουσία πάνω σου. Η μαμά μου είναι απίστευτo control freak και με ελέγχει σε όλη μου τη ζωή. Έπρεπε να γίνω τελείως ανεξάρτητη από αυτήν μόλις τελείωσα το λύκειο» αποκαλύπτει. Η Λούρδη, κόρη της Μαντόνα με τον πρώην ηθοποιό Κάρλος Λέον, αναζητούσε οικονομική ανεξαρτησία από πολύ νεαρή ηλικία, πληρώνοντας μόνη της τα δίδακτρα στο κολέγιο και αργότερα νοικιάζοντας ένα διαμέρισμα στο Brooklyn.

Η εποχή της αποδοχής

Ωστόσο, αυτή ακριβώς η αναζήτηση της ανεξαρτησίας, ήταν που επέτρεψε στη Λούρδη να εκτιμήσει περισσότερο τη μητέρα της για όλα όσα κατάφερε να κάνει.

«Δεν το καταλάβαινα ώσπου συνειδητοποίησα τη σημασία του να έχεις δύναμη και τι σημαίνει να είσαι γυναίκα», είπε η Λούρδη.

Πρόσθεσε δε ότι θαυμάζει τη μητέρα της για το πώς ήταν πάντα πηγή δύναμης για τις άλλες γυναίκες και «μπροστά από την εποχή της. Είναι ίσως η πιο σκληρά εργαζόμενη που έχω δει ποτέ», πρόσθεσε.

«Στην οικογένειά μου μάθαμε να μην μας χαρίζεται τίποτα. Προφανώς, μεγάλωσα με τεράστια προνόμια. Αυτό δεν μπορώ να το αρνηθώ. Όμως νομίζω ότι η μαμά μου έβλεπε όλα αυτά τα παιδιά διασήμων και σκεφτόταν πως δεν ήθελε να γίνουν έτσι και τα δικά της. Επίσης, θεωρώ πως αν αφήνεις τους γονείς σου να σου πληρώνουν πράγματα, τότε έχουν περισσότερη δύναμη να σε ελέγχουν», επισημαίνει στη συνέντευξή της η Λούρδη.

«Δεν θέλω να με ξέρουν μόνο για την ομορφιά μου»

Η 25χρονη κοπέλα αγαπά το επάγγελμα του μοντέλου ωστόσο θα ήθελε μια μέρα να βγάζει τα προς το ζην χρησιμοποιώντας τα άλλα της ταλέντα και όχι μόνο την ομορφιά της. Αυτό είναι κάτι που της έχει εμπνεύσει η ίδια η μητέρα της, υπόδειγμα εργατικότητας σύμφωνα με την ίδια. «Η μαμά μου επιμένει ότι πρέπει να σκεφτώ για ποιο πράγμα θέλω να με ξέρει ο κόσμος, εκτός από την ομορφιά μου. Δεν θέλω να θυμούνται μόνο αυτό οι άνθρωποι από εμένα. Δεν είναι αληθινό», σημειώνει η 25χρονη.

Όπως εξηγεί στη συνέντευξη, «από οικονομικής άποψης, το μόντελινγκ αποτελεί έξυπνη απόφαση προς το παρόν. Απολαμβάνω να εμπλέκομαι όσο το δυνατόν περισσότερο (δημιουργικά) στις καμπάνιες στις οποίες συμμετέχω, δεν ποζάρω απλώς», ξεκαθαρίζει, και μιλάει για τα άλλα ταλέντα της που είναι ο χορός και η αίσθηση στιλ. Όσον αφορά στην υποκριτική, η 25χρονη λέει ότι «δεν είναι σίγουρη για το πώς νιώθει» σχετικά με τον κλάδο, καθώς βρίσκει του ηθοποιούς ενοχλητικούς και δεν μπορεί να τους συναναστρέφεται.

«Όσο για τη μουσική, μπορώ να τραγουδήσω» πρόσθεσε η Λούρδη, σπεύδοντας ωστόσο να παραδεχτεί ότι «δεν την ενδιαφέρει και τόσο το τραγούδι» μιας και από μικρή ήταν πολύ μέσα σε όλο αυτό.

Η Λεόν είπε επίσης στη συνέντευξή της ότι, καθώς μεγαλώνει, μαθαίνει να εκτιμά όλο και περισσότερο τα εμβληματικά τραγούδια της μητέρας της και συνειδητοποιεί πόσο επιδραστική και πόσο «μπροστά» από την εποχή της. “Η μαμά μου υπήρξε και πώς προωθούσε την ενδυνάμωση των γυναικών με τη μουσική και με τις πράξεις της.
Δεν καταλάβαινα απόλυτα μέχρι που συνειδητοποίησα τη σημασία της ενδυνάμωσης και τι σημαίνει να είσαι γυναίκα. Είναι πιθανόν το πιο σκληρά εργαζόμενο άτομο που ξέρω. Δυστυχώς, δεν κληρονόμησα αυτό το χαρακτηριστικό της. Κληρονόμησα τα ζητήματα που έχει με τον έλεγχο αλλά όχι την εργασιακή ηθική της», αναφέρει.Η Λούρδη είναι η κόρη της Μαντόνα με τον πρώην φίλο της Κάρλος Λεόν, με τον οποίο ήταν ζευγάρι από τον Σεπτέμβριο του 1994 έως τον Μάιο του 1997. Η 63χρονη ποπ σταρ έχει ακόμα έναν 21χρονο γιο που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι και τέσσερα υιοθετημένα.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet