Το ότι η Emily Ratajkowski έχει κακή σχέση με τα ρούχα το ξέρουμε. Δεν περιμέναμε βεβαίως την Ημέρα της μητέρας να το καταλάβουμε. Η Emrata δεν έχει διστάσει να εμφανιστεί σχεδόν γυμνόστηθη στο κόκκινο χαλί, θα διστάσει να βγάλει τα ρούχα της σε μια φωτογραφία;

Αυτή τη φορά το μοντέλο με αφορμή την ημέρα της μητέρας βρήκε αφορμή να ποστάρει μια φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της. Ανάρτηση συγκεκριμένα 2 ασπρόμαυρες φωτογραφίες λίγο πριν γεννήσει τον γιο της στις οποίες βρίσκεται ολόγυμνη στη μπανιέρα και με τα χέρια της καλύπτει το στήθος της.

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski

Στο caption έγραψε: «Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν ακριβώς πριν αλλάξει η ταυτότητα και η ζωή μου για πάντα. Μητρότητα σημαίνει να κάνεις αθόρυβη, σκληρή δουλειά που τις περισσότερες φορές κανείς δεν βλέπει. Είμαι περήφανη για όλες εσάς τις μαμάδες – η αγάπη και η αφοσίωσή σας είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο».

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια έπεσαν βροχή: «Ρούχα δεν έχεις να βάλεις;», «Τι θα συμβεί όταν το παιδί σου μεγαλώσει και στο σχολείο του δείξουν τη φωτογραφία της μαμάς του εντελώς γυμνή;» «Γιατί πάλι γυμνό; Μπορείς να δείξεις την ευγνωμοσύνη τους χωρίς να ξεγυμνωθείς». «Γιατί όλες οι φωτογραφίες σου θυμίζουν πορνογραφικό υλικό;»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet