Παγκόσμια ανησυχία έχει προκαλέσει η υγεία της Madonna, η οποία εισήχθη εσπευσμένα στη ΜΕΘ τις προηγούμενες ημέρες, μετά από βακτηριακή λοίμωξη. Η βασίλισσα της ποπ είναι πλέον στο σπίτι της και αναρρώνει, ωστόσο διάφορες λεπτομέρειες έχουν κυκλοφορήσει στη δημοσιότητα, σχετικά με το πόσο η ίδια πίεζε τον εαυτό της στο πλαίσιο της περιοδείας της.

Αναφορικά με δημοσίευμα της Page Six, η Madonna έκανε 12ωρες πρόβες στο Nassau Coliseum στο Uniondale της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της περιοδείας «Celebration Tour», η οποία ήταν sold-out. Αυτό, μάλιστα, ήταν η κινητήριος δύναμή της, για να ωθήσει το σώμα της στα άκρα.

Madonna

Η Madonna ήθελε να φτάσει τους πολύ νεότερους χορευτές της, πιέζοντας τον εαυτό της να συμβαδίσει μαζί τους. Δεν ήθελε κανείς να την επισκιάσει. «Είναι εκείνη που πιέζει συνεχώς τον εαυτό της, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι, ενώ είναι τόσο καλή όσο και οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύει, πολλοί από αυτούς είναι ένα κλάσμα της ηλικίας της και χωρίς το ιστορικό των τραυματισμών της», δήλωσε ένας από τους φίλους της 64χρονης σταρ στο Page Six και πρόσθεσε:

«Φυσικά, υπάρχουν και άλλα συγκροτήματα μεγαλύτερα από εκείνη που εξακολουθούν να βρίσκονται στο δρόμο, αλλά δεν χορεύουν και δεν ερμηνεύουν όπως εκείνη».

Αναβλήθηκε η περιοδεία της Madonna

Η περιοδεία της που ήταν να ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου στο Βανκούβερ, έχει πλέον αναβληθεί, μετά την κατάσταση της υγείας της. Πηγές από το περιβάλλον της λένε πως η Madonna επέμενε σε όλο και μεγαλύτερες πρόβες, παρά το γεγονός ότι οι κοντινοί της άνθρωποι την συμβούλευαν να μην το κάνει.

Για την ακρίβεια, το πρόγραμμα των προβών είχε σκοπό να προσομοιώσει το είδος των ωρών που θα δούλευε η Madonna κατά τη διάρκεια της περιοδείας.

Διάβασε τη συνέχεια στο Intronews.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet