Η Μαρί Κωνσταντάτου μετά το θάνατο του Μίνωα Κυριακού, αποφάσισε ν’ αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ν’ αλλάξει τρόπο ζωής.

Η συγγραφέας μετά το θάνατο του Μίνωα Κυριακού γύρισε σελίδα στη προσωπική της ζωή. Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» αναφέρθηκε στην απώλειά του, αλλά και στο σύντροφό της και θεατρικό παραγωγό Γιάννη Κέντ.

Μεταξύ άλλων, η Μαρί Κωνσταντάτου αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή με άσχημο τρόπο.

«Ο πατέρας μου είχε ένα πολύ άσχημο τροχαίο και «έφυγε» ξαφνικά. Ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας. Ένα τροχαίο είναι σοκ, είναι συγκλονιστικό, ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Δεν προλάβαμε να αποχαιρετιστούμε. Ήταν δύσκολες στιγμές για τη μητέρα μου να βλέπει τον άντρα της να αιμορραγεί και να ξεψυχάει» εξομολογήθηκε η Μαρί Κωνσταντάτου.

Αναφορικά με την περίοδο μετά τον θάνατο του συζύγου της, Μίνω Κυριακού, δηλώνει χαρακτηριστικά πως είναι καλά, «Τα έχω καλά με τη συνείδησή μου, έχω τιμήσει τους ανθρώπους που ήμουν μαζί, με τίμησε και τίμησα τον σύζυγό μου για 17 χρόνια».

«Ήξερα ότι θα μου γυρίσουν την πλάτη κάποιοι, το περίμενα, δεν ήξερα την ημερομηνία και την ώρα» λέει χαρακτηριστικά.

Τέλος, είπε για το σύντροφό της: «Όσο μεγαλώνω, αλλάζω και αλλάζω όμορφα. Δεν θέλω τρελούς ρυθμούς, θέλω να είμαι χαλαρή, να χαρώ τον σύντροφό μου, τον Γιάννη μου, να χαρούμε τα αδέσποτά μας, τη φύση. Είπες τη μαγική λέξη: σύντροφος. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που εγώ θέλω να γεράσω μαζί του. Δεν παίζει ρόλο ο γάμος, αρκεί να είσαι καλά με τον σύντροφό σου»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!