Και όμως το είπε! H Nicola Peltz Beckham λατρεύει να ζητάει από την πεθερά της, Victoria Beckham, συμβουλές όσον αφορά στην καριέρα της.

«Την αγαπώ και είναι μια τόσο απίστευτη, επιτυχημένη γυναίκα», δήλωσε η 29χρονη Nicola Peltz Beckham για τη σχεδιάστρια μόδας σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Byrdie». Και πρόσθεσε: «Πόσο τυχερή είμαι που μπορώ να της ζητήσω συμβουλές; Είμαι ευλογημένη!».

Η Nicola Peltz Beckham σκηνοθέτησε την πρώτη της ταινία, το «Lola», η οποία κυκλοφόρησε στις 9 Φεβρουαρίου.

Η Nicola Peltz Beckham θαυμάζει τους Beckhmam

Η Nicola Peltz Beckham δήλωσε ότι βλέπει επίσης την σχέση της Victoria με τον David Beckham, ως παράδειγμα για το πώς θα έπρεπε να είναι ο γάμος της με τον Brooklyn. «Όποιος είναι παντρεμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα… είναι πολύ όμορφο», δήλωσε η Nicola Peltz Beckham. «Οι γονείς μου είναι μαζί για ίσως 40 χρόνια; Και ο David και η Victoria είναι μαζί από τότε που ο Brooklyn ήταν μωρό, δηλαδή περίπου 25 χρόνια».

Η Nicola Peltz Beckham είπε ότι ο David είναι «τόσο καταπληκτικός με τη Victoria» και αυτή είναι η αιτία που ο Brooklyn είναι τόσο καταπληκτικός με εκείνη. «Είμαι τόσο ευγνώμων που μεγάλωσαν έναν τόσο απίστευτο τύπο, τον οποίο παντρεύτηκα», είπε.

Η Nicola Peltz Beckham συνέχισε ότι «η οικογένεια είναι τα πάντα» για εκείνη και ότι είναι «τόσο κοντά» με τους Beckham. «Νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να ξέρεις ότι έχεις ένα ισχυρό σύστημα υποστήριξης. Είναι τέτοια ευλογία και δεν το θεωρώ ποτέ δεδομένο», είπε.

Εδώ ας σημειώσουμε ότι στο παρελθόν υπήρχαν πολύ έντονες φήμες ότι πεθερά και νύφη ήταν στα μαχαίρια. Τί να άλλαξε άραγε;

Διαβάστε επίσης:

Taylor Swift: Η απίστευτη κίνησή της στην οικογένεια της γυναίκας που σκοτώθηκε στην παρέλαση του Super Bowl

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet