Η ετεροθαλής αδερφή του Γιώργου Νταλάρα, Ελένη Νταράλα, τοποθετήθηκε ξανά για τις πρόσφατες δηλώσεις του τραγουδιστή προς τους δημοσιογράφους. Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και στον Γιάννη Αρμουτίδη και τόνισε πως δε συμφωνεί με όσα είπε ο αδερφός της. Παράλληλα, αποκάλυψε πως δεν έχουν ιδιαίτερες σχέσεις.

Η Ελένη Νταράλα για τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Νταλάρας

«Η ταυτότητα γράφει “Νταράλα”, ο πατέρας μου όμως χρησιμοποιούσε και το “Νταλάρα”. Εγώ γιατί να το αλλάξω το επίθετό μου; Ο Γιώργος είναι ένας σπουδαίος τραγουδιστής, κι εγώ τον θαυμάζω. Απλά, διαφώνησα με αυτές τις απόψεις του. Συμφωνώ, καμιά φορά τα κανάλια και οι κάμερες είναι ενοχλητικά. Συμφωνώ. Πες λοιπόν, “παιδιά, επειδή με ενοχλείτε, θέλω να σας δώσω μια συμβουλή, κλείστε τις κάμερες και θα σας δώσω μια συμβουλή”.

Δε μπορεί όμως να λέει σε αυτό το κοριτσάκι, “θα ντρέπεσαι, και θα ντρέπονται οι γονείς σου”. Για όνομα του Θεού. Γιατί να ντρέπονται οι γονείς του; Το θεώρησα πολύ προσβλητικό και δε προσβάλλεις έτσι τη νέα γενιά, δίνεις χώρο. Αν σε ενοχλεί, δώσε τη συμβουλή σου αλλά όχι προσβάλοντας», ανέφερε αρχικά η Ελένη Νταράλα.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τώρα σχετικά με τον Αργυρό, που έκανε τις διαφημίσεις, δεν είναι κατακριτέο, και θα σου πω γιατί. Η δουλειά ήταν επτά μέρος την εβδομάδα. Εμείς ζήσαμε από αυτή τη δουλειά, βγάλαμε λεφτά, συντηρήσαμε τις οικογένειές μας, μεγαλώσαμε παιδιά και όντως, δεν είχαν οικονομικό πρόβλημα.

Στη σημερινή εποχή, ούτε ταμπέλες βλέπουμε με καλλιτέχνες, καλούνται να δουλέψουν 1-2 μέρες, αυτό είναι το μεροκάματό τους. Όταν έχεις οικογένεια να συντηρήσεις, δε μπορείς να επιβιώσεις. Οπότε, αν πήρε πολλά λεφτά, γιατί να μη κάνει τη διαφήμιση; Αυτό δε τον κάνει λιγότερο καλό τραγουδιστή».

Η σχέση του Γιώργου Νταλάρα και της Ελένης Νταράλας σήμερα

Η Ελένη Νταράλα αναφέρθηκε επίσης και στη σχέση της με τον Γιώργο Νταλάρα. Συγκεκριμένα, τόνισε: «Δεν παίρνω πίσω κάτι από όσα είπα για εκείνον. Έχει κάνει μια τεράστια πορεία, δεν είχε ποτέ οικονομικό πρόβλημα, και καλά κάνει γιατί το έχει δουλέψει και το αξίζει. Aυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω, είναι ότι εγώ ποτέ δεν είχα απωθημένα και δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να έχει απωθημένα…Δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ το όνομά μου… Δεν επικοινώνησε μαζί μου ο Γιώργος μετά από τις δηλώσεις μου.

Έχουμε συναντηθεί, η αντίδραση ήταν χαριτωμένη, “Γεια σου, τι κάνεις;”, τι άλλο να πούμε; Ποτέ δεν κατηγόρησα τον Γιώργο που δε μας δέχεται ως αδέρφια, γιατί δεν είμαι μόνο εγώ, είναι και η Σόνια που είναι από την τρίτη γυναίκα του πατέρα μου και ζει στο Βέλγιο. Είναι δικαίωμά του, δε μπορείς να τον υποχρεώσεις, τη δέχομαι την άποψή του, είναι σεβαστή».

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Λαμπάτος: Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Βασιλείου παραχώρησε γκαρσονιέρα στον ηθοποιό -Συγκινούν οι δηλώσεις του

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!