Χτες στο Survivor έγινε πραγματικός χαμός!  Ο πάγκος των Μαχητών μετατράπηκε σε αρένα! Η ένταση ξεκίνησε από το πρώτο συμβούλιο ασυλίας, στο οποίο οι Μαχητές που είχαν χάσει στο αγώνισμα,  κλήθηκαν να ψηφίσουν. Η ψηφοφορία «έδειξε» τον Ανδρέα ο οποίος δυσκολεύτηκε να αποδεχτεί αυτή την απόφαση με το πρόσχημα πως στατιστικά είναι ο καλύτερος παίχτης από τους άνδρες.

Δεν άργησε λοιπόν να στραφεί εναντίον των Σοφιάνας Αβραμάκη, Πελαγίας Καζολέα και Ασημίνας Χατζηανδρέου γιατί όπως πολύ σωστά κατάλαβε, οι ίδιες κανόνισαν για να γίνουν τα πράγματα έτσι. Μάλιστα, η «ηθική αυτουργός» Πελαγία αποκάλυψε πως ήταν δικό της σχέδιο: «Το σκεπτικό μου να βγάλουμε με χειρουργικές κινήσεις υποψήφιο τον Ανδρέα επιβεβαιώθηκε γιατί φάνηκε ότι υπήρχε πλάνο ο Σάββας να δώσει με την ατομική ασυλία τον Σπύρο κι από την κάλπη να βγω εγώ. Τους το χαλάσαμε όλο αυτό. Ο Ανδρέας τραγικός. Ζήτησε τον λόγο κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, που είναι πάλι υποψήφιος κι αναλύοντας όλα τα στατιστικά»

Χτες, οι διάσημοι επικράτησαν και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, με τους μπλε να οδηγούνται σε ακόμα ένα συμβούλιο ασυλίας για να ψηφίσουν. Αυτή τη βδομάδα θα φύγει σίγουρα ένας μαχητής, γεγονός που αποζητούσαν  οι παίχτες της μπλε ομάδας με την ελπίδα να δυναμώσουν. Οι τελικοί υποψήφιοι είναι ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Πελαγία Καζολέα.

Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην κόντρα ανάμεσα στην Πελαγία Καζολέα και μερίδα συμπαικτών της. Μετά την χειρουργική στρατηγική που εμπνεύστηκε η ίδια για να βγάλει ως υποψήφιο τον Ανδρέα προχτές στην πρώτη ψηφοφορία, ήταν η σειρά της Πελαγίας να βγει προτεινόμενη συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους, ακολουθούμενη από τον Σπύρο Μαρτίκα. Ωστόσο, αυτό που έβγαλε εκτός εαυτού, τόσο την Πελαγία όσο και την Σοφιάνα, ήταν η κατηγορία ότι κλέβουν παραπάνω φαγητό.

Μάλλον το original σχέδιο-Μαρτίκα όπως το λένε οι παίχτες, μπήκε σε εφαρμογή καθώς ποτέ δεν είχε αναφερθεί πως η Σοφιάνα και η Πελαγία έκλεβαν φαγητό. Μόλις η ομάδα υποστήριξε αυτά τα πράγματα, η αντίδραση από τις τρεις κοπέλες ήταν έντονη. Μάλιστα, η Ασημίνα έφυγε για λίγο από το συμβούλιο με την Κάτια, η οποία έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για το ίδιο πράγμα, να την ακολουθεί για να την ηρεμήσει!

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τον Σπύρο Μαρτίκα να λέει τη φράση «ο κλέφτης τον κλέφτη θα υποστηρίξει», αναφερόμενος στην Κάτια Ταραμπάνκο. Πάντως το σίγουρο είναι πως το σημερινό επεισόδιο θα είναι απολαυστικό!

Διαβάστε επίσης: H Ιφιγένεια Τζόλα “έχει ένα μυστικό”

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet