Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ολλανδία περνάει η Πόπη Τσαπανίδου για να είναι δίπλα στον εγγονό και την κόρη της που μένουν εκεί. Μάλιστα πρόσφατα ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους με μια ανάρτηση!

Θυμίζουμε ότι η κόρη της, Μαρίνα έφερε στον κόσμο τον Έκτορα τον Ιούνιο του 2021 και από τότε η παρουσιάστρια ταξιδεύει διαρκώς στην Ολλανδία προκειμένου να τον βλέπει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κοινοποίησε τού μαθαίνει αγγλικά και τον τρελαίνει στις αγκαλιές και τα φιλιά!

«Πώς μια μπουκιά ανθρωπάκι με σέρνει από τη μύτη; Και πόσα μαθαίνουμε από τα παιδιά! Αυθεντικά, σε όλα τους. Ακούνε το σώμα τους, εκφράζουν τις ανάγκες τους, χαίρονται λυπούνται φοβούνται και αγαπάνε χωρίς να το φιλτράρουν και να το κρύβουν. Απολαμβάνουν την προσοχή και την σύνδεση, τη στιγμή, το παρόν… Χαίρονται με τη βόλτα στη φύση, το παιγνίδι, τις αγκαλιές. Μέχρι να τους βάλουμε κανόνες οι ενήλικες, να τα “μαθουμε” τα πρέπει και τα μη και να αρχίσουν να χάνουν τον εαυτό τους και να γίνονται σαν τα… μούτρα και τις προσδοκίες μας! Αν έχετε κοντά σας παιδιά, αφήστε τα να σας διδάξουν πώς να ζείτε τη ζωή», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!