Ο Δημήτρης Σκουλός παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα. Ανάμεσα σε αυτά που είπε αναφέρθηκε στο bullying που δεχόταν όταν πήγαινε σχολείο, στη δουλεία του, αλλά και στην απόφασή του να αποχωρήσει από το «My Style Rocks».

Η εξομολόγηση για το bullying

«Έχω δεχτεί πολλές φορές bullying, με έδερναν στις σκάλες του σχολείου – τέσσερα, πέντε παιδιά – επειδή ήμουν μαυριδερός, πολύ κοντός και αδύνατος. Ήμουν λίγο διαφορετικός. Είναι σκληρός ο κόσμος των παιδιών και με αγχώνει αυτό. Μπορεί να είναι και χειρότερα στις μέρες μας. Με τη γυναίκα μου προσπαθούμε να κάνουμε δύο ανθρώπους που θα κάνουν τον κόσμο λίγο καλύτερο από ό,τι τον κάναμε εμείς», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε για τη δουλειά του

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο φωτογράφος ανέφερε: «Έχει τύχει να φωτογραφήσω πολύ γνωστό τραγουδιστή που έβριζε όλους γύρω του. Του είπα “θα σηκωθώ να φύγω αν το συνεχίσεις” και το έκοψε. Είναι δύσκολοι οι Έλληνες celebrities. Μου έχουν ζητήσει πολλές φορές να κάνω ακραίο ρετούς αλλά αρνούμαι. Υπάρχουν τέσσερα άτομα τα οποία δε θα φωτογραφίσω».

Διαβάστε επίσης:

Ευαγγελία Αραβανή – Σπύρος Λάζαρης: Πότε θα γίνει ο γάμος και η βάπτιση του μωρού τους

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!