Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι η υποψήφια που τελικά αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor στην ψηφοφορία της Τετάρτης (30/03). Όπως όλοι οι παίχτες που αποχωρούν παραχώρησε κι εκείνη συνέντευξη στην εκπομπή Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου όπου και μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη αλλά και για το ποιος της έλεγε ότι αυτό το ειδύλλιο πουλάει!

“Ο Κατσαούνης από όταν με φλέρταρε, από την αρχή, είχε γυρίσει και του είχε πει κάποιος- δεν ξέρω ποιος, ο Βαλάντης; – ότι η Μυριέλλα έχει σχέση. Κι αυτός είχε πει “δε με νοιάζει”. Όπως κι αυτός είχε κάποια κοπέλα έμαθα εγώ.”

Στη συνέχεια τόνισε πως η σχέση της με τον Τζον είναι πολύ δυνατή και πολύ ξεχωριστή! “Δεν μπορείς να καταλάβεις τη σχέση μου με τον Τζον. Είναι πολύ πνευματική, είναι ψυχική η ένωσή μας. Κάτι που δεν θα μπορούσε ποτέ να καταλάβει”.

Έπειτα αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχτηκε: “Είπα ότι είχα σχέση για να με αφήσουν ήσυχη να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό το πράγμα. Δεν έχω και δεν είχα τη σχέση που νομίζουν ότι έχω όλοι με τον Τζον. Είναι εντελώς διαφορετική η σχέση μας γι’ αυτό κι εγώ δεν ένιωθα άσχημα”.

Μετά αποκάλυψε πως οι συμπαίχτες της Ναυσικά και Άρης της έλεγαν πως όλο αυτό πουλάει. “Αυτό δεν θα συνέβαινε εάν ήμασταν στην ίδια ομάδα […] Αυτό που γύρισε και είπε ο Άρης είναι ότι αυτό πουλάει πάρα πολύ και εντάξει μπορείς να το συνεχίσεις κιόλας επειδή πουλάει”. Η Ναυσικά από την άλλη είναι πιο υποψιασμένη για το πως λειτουργεί ένα ριάλιτι μου έλεγε ”Ξέρεις κάτι; Μην το κόψεις τελείως. Άσε κι ένα παραθυράκι ανοιχτό”.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet