Είναι αυτές οι μεταβατικές περίοδοι που περνάς και αναζητάς με όλους τους δυνατούς τρόπους την ανανέωση. Σαφώς, η διακόσμηση είναι μέσα στα πεδία που θες να αναβαθμιστούν. Μία αλλαγή, μία προσθήκη, κάτι μικρό είναι ικανό να αλλάξει το πώς φαίνεται ο χώρος σου αλλά κυρίως, το πώς αισθάνεσαι εσύ σε αυτόν.

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρεις κάτι που ναι μεν θα ανανεώσει τη διακόσμηση, αλλά δεν θα αλλάξει την αισθητική προσέγγιση στο χώρο σου. Ένας εύκολος τρόπος για να το πετύχεις είναι η προσθήκη μικροαντικειμένων όπως τα μαξιλάρια, τα οποία δεν θα διαταράξουν συνολικά την τελική εικόνα και αίσθηση του χώρου. Αντίθετα θα αναδείξουν κομμάτια που θα σε κάνουν να αισθανθείς πιο όμορφα, θα σε ανανεώσουν μαζί με τον χώρο σου.

Ένα τέτοιο αντικείμενο είναι τα μαξιλάρια. Με τις σωστές επιλογές, μερικά μαξιλάρια έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν ένα σαλόνι, να δώσουν μία πιο ζωηρή αισθητικά προοπτική σε ένα minimal υπνοδωμάτιο, να ζωντανέψουν έναν μουντό χώρο.

μαξιλάρια

Τα διακοσμητικά μαξιλάρια από τη “Zeus Collection” της Sissy Feida είναι μία ιδανική επιλογή. Πολύ εύκολα θα χαρίσεις στο χώρο σου την αίσθηση της πολυτέλειας με τα μεταξωτά διακοσμητικά μαξιλάρια της συλλογής. Με σχέδια εμπνευσμένα από την αρχαία μυθολογία, τα μαξιλάρια αυτά θα δώσουν χαρακτήρα στη διακόσμηση και αμέσως θα κάνουν χαρίσουν μία luxury πινελιά ακόμα και στην πιο «αδιάφορη» γωνιά του σπιτιού.

Φτιαγμένα από 100% μετάξι Σουφλίου και γεμισμένα με φτερά, τα μαξιλάρια αυτά θα δώσουν χρώμα σε ένα ουδέτερο διακοσμητικά δωμάτιο, ενώ πολύ εύκολα θα ταιριάξουν με μία eclectic διακοσμητική προσέγγιση.

μαξιλάρια

Θα τα βρεις σε δύο διαστάσεις (45χ45cm και 55χ55cm) για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει στο χώρο σου. Μπορείς ακόμα να παίξεις με τους συνδυασμούς αλλά και τις διαφορετικές διαστάσεις, μετατρέποντας έναν καναπέ σε ουδέτερο χρώμα, σε καμβά δημιουργικότητας και φαντασίας.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet