Ένα νέο βίντεο ανέβασε στα Ιωάννα Τούνη όπου μίλησε δημόσια για την προσπάθεια αποθηλασμού του γιου της λέγοντας πως χθες ήταν το πρώτο βράδυ που ο γιος της ξύπνησε και ήπιε ξένο γάλα χωρίς να φέρει αντίρρηση,

Η ίδια είναι διπλά χαρούμενη, μιας και πέρα από το γεγονός ότι ο γιος της περνάει στο επόμενο στάδιο διατροφής, θα είναι και εκείνη πιο ελεύθερη κι όχι συνεχώς δεσμευμένη, ώστε να κάνει μια έξοδο χωρίς να έχει μαζί της τον γιο της. Η Ιωάννα Τούνη εξήγησε τη σκέψη της και έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα σε όλες τις νέες μανούλες.

Η Ιωάννα Τούνη μιλάει για τον αποθηλασμό και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα στις μαμάδες

«Ήθελα να σου πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί χθες ήταν το πρώτο βράδυ που το μωρό δεν θήλασε από το στήθος. Σηκώθηκε να πιει γάλα, αλλά ήπιε φόρμουλα. Σας έχω πει ότι προσπαθώ να αποθηλάσω και τσούκου τσούκου το προσπαθώ σταδιακά.

Είμαι νομίζω σε πολύ καλό δρόμο. Είμαι στην τελική ευθεία, θα τα καταφέρουμε νομίζω. Δεν έχω πάρει χάπι για να κόψω το γάλα, αλλά διάβασα ότι το φασκόμηλο και η μέντα βοηθάνε πολύ στη μείωση της ροής, οπότε ξεκίνησε και καταναλώνω φουλ», είπε στο βίντεό της η Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια, η ίδια πρόσθεσε ένα γραπτό κείμενο, περιγράφοντας τις σκέψεις της και εκφράζοντας την επιθυμία της να βρει ξανά τον εαυτό της.

«Νιώθω πολύ όμορφα που έζησα τον θηλασμό και μπόρεσα να προσφέρω γάλα στον Πάρη μου για 9,5 μήνες. Ο θηλασμός είναι υπέροχος, αλλά πολύ δύσκολος. Η μαμά είναι παντού μαζί με το μωράκι της γιατί μπορεί να πεινάσει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Κανείς δεν μπορεί να κρατήσει το μωρό.

Τώρα ελπίζω να με βοηθάει ο Δημήτρης και να κάνω κάποια πράγματα μόνη μου. Να βγω για ένα ποτό, ένα φαγητό και να είμαι απλά η Ιωάννα κι όχι η μαμά Ιωάννα. Δεν είναι κακό οι μαμάδες να ψάχνετε να βρείτε τον εαυτό σας μετά τη γέννα. Το μωρό θα είναι μια χαρά και για λίγες ώρες χωρίς εσάς. Μην νιώθετε ενοχικά. Χαρούμενη μαμά, χαρούμενο μωρό».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet