Την Κατερίνα Στικούδη συνάντησε το Happy Day και δεν μπορούσε να μην μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Θυμίζουμε ότι η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνης της τραγουδώντας στη συναυλία της Christina Aguilera μπροστά σε 80.000 ανθρώπους. Στη συνέντευξη μίλησε για την απόφαση να ανακοινώσει εκεί το γεγονός της εγκυμοσύνης της, ενώ εξομολογήθηκε πως δεν γνωρίζει ακόμα το φύλο του μωρού της, αν και έχει κάποιο προαίσθημα.

Η Κατερίνα Στικούδη για την εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού της

«Είμαι 5 μηνών έγκυος. Η Μάλτα και η Christina Aguilera ήταν κάτι πολύ γούρικο που συνέβη. Είμαι πολύ αυθόρμητη και δεν μπορώ να μπω σε κουτάκια. Δεν είχα σκοπό να ανακοινώσω έτσι την εγκυμοσύνη μου στη συναυλία με 80.000 κόσμο, αλλά αισθάνθηκα ότι ήμουν με μια παρέα, πολύ οικεία», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

Στην ερώτηση, αν θα συνεχίσει να δουλεύει μέχρι και τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της, όπως έκανε και την πρώτη φορά, αλλά και το φύλο του μωρού, η τραγουδίστρια απάντησε: «Είμαι καλά, είμαι υγιής, είμαι γερή, έχω δύναμη – πάντα προσεχτικά –  και μπορώ να κάνω αυτά που με ευχαριστούν και με γεμίζουν.

Δεν ξέρουμε ακόμα το φύλο του μωρού. Μας παιδεύει λίγο αλλά δεν ξέρουμε ακόμα. Δεν έχω ένστικτο για το ποιο είναι το φύλο αλλά κάτι νιώθω, αλλά δεν θέλω να πω. Μην πέσω έξω και μετά τα μαζεύω. Ο σύζυγός μου είναι πολύ δοτικός. Ο ένας γεμίζει τον άλλον. Είμαστε παντού μαζί».

Τέλος, σχετικά με τη συνεργασία της με το OPEN, η Κατερίνα Στικούδη είπε: «Δεν θα είμαι στο OPEN. Είναι πολύ όμορφο να συζητάς με ανθρώπους για διάφορα πράγματα. Εγώ θέλω όποιο project κάνω να μου ταιριάζει πάρα πολύ. Κάντε υπομονή».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!