Ένα υπέροχα τρυφερό βίντεο ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη και μας έκανε όλους να λιώσουμε, αλλά και να ταυτιστούμε, να θυμηθούμε, αλλά και να μάθουμε. Η κόρη της παρουσιάστριας και YouTuber κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη και μιλάει για τις 4 προσδοκίες που είχε πριν γίνει μητέρα και πλέον δεν τις θεωρεί ρεαλιστικές. Στο caption γράφει: «Το Ολιβιάκι έγινε σήμερα 4 μηνών. Αυτές είναι 4 αλήθειες που μου έμαθε αυτό το διάστημα για την καινούργια ζωή», ενώ στο βίντεο διαβάζουμε:

«Είμαι πολύ διαβασμένη, ήθελα πολύ να μου συμβεί αυτό και άρα είμαι προετοιμασμένη για όλα».

«Μητρότητα είναι ένας συνδυασμός από ένστικτο, προσπάθεια και πάρα πολύ εκπαίδευση. Καθημερινή, ασταμάτητη εκπαίδευση από το παιδί σου», απαντά η Μαίρη Συνατσάκη.

«Η επιστροφή θα είναι εύκολη. Το λεγόμενο bounce back»

«Εξαιρετικά πιεστική. Αρχικά σε τι να επιστρέψεις; Τίποτα από την προηγούμενη ζωή σου δεν είναι το ίδιο. Όλα χτίζονται ξανά σε ολοκαίνουργιες βάσεις».

«Θα λατρεύω κάθε στιγμή της νέας κατάστασης! Το ήθελα πολύ και δεν πρέπει να είμαι αχάριστη»

«Το να λατρεύεις το παιδί σου δεν σημαίνει ότι οφείλεις να λατρεύεις κάθε αϋπνία, πόνο, πείνα, εξάντηλησης που έρχονται τους πρώτους μήνες της ζωής του. Αυτά τα συναισθήματα δεν σε κάνουν κακό γονέα».

«Θα κάνω όλα όσα έκανα μέχρι τώρα, απλά μαζί με το παιδί».

«Ναι δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Επίσης μπορεί να μην θέλεις να κάνεις όλα όσα έκανες μέχρι τώρα. Η δουλειά μπορεί να μην έχει την ίδια προτεραιότητα. Κάποιες σχέσεις μπορεί να μην έχουν την ίδια προτεραιότητα πια»,

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet