Ευρωπαϊκή διάκριση απέσπασε η Netsteps ως ένα από τα καλύτερα περιβάλλοντα εργασίας στην Ευρώπη, όπως ανακηρύχθηκαν από τον οργανισμό Great Place to Work International Institute. Στην κατηγορία μικρών επιχειρήσεων (20-49 εργαζόμενοι) έλαβε την 3η θέση, ξεχωρίζοντας για την ικανότητά της να δημιουργεί ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον για όλους!

Οι αξίες και οι αρχές της Netsteps, άλλωστε, δεν θα μπορούσαν να την οδηγήσουν σε κάποιο άλλο μονοπάτι. Η διάκριση αυτή είναι απόρροια της συνεχούς ανάπτυξης, ικανοποίησης και ευημερίας των εργαζομένων της. Η κουλτούρα της εταιρείας θέτει τον άνθρωπο στο επίκεντρο και εξελίσσεται μαζί με το σύνολο της ομάδας. Η Netsteps βασίζει την επιχειρηματική της επιτυχία στους ανθρώπους της, γι’ αυτό επενδύει συστηματικά στην δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη για εξέλιξη, δημιουργικότητα και προσωπική ανάπτυξη.

Netsteps

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Μάιο του 2022 η Netsteps απέσπασε την 2η θέση και ως Best Place to Work Hellas. Ο Γιάννης Καραλής, CEO της NetSteps, δήλωσε: “Αυτό είναι το σημαντικότερο βραβείο που έχει η καταφέρει η εταιρεία μας μέχρι σήμερα. Είναι παράδοξο, αλλά δεν σχετίζεται ούτε με το marketing ούτε με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Έχει όμως σχέση με τις πυρηνικές μας αξίες – πάνω σε αυτές χτίσαμε τις υπηρεσίες μας και με αυτές προσφέραμε υπεραξία στους πελάτες μας. Αυτές ευθύνονται και την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας.

Πιστεύω πως όλοι οι εργαζόμενοι αξίζουν να είναι στο καλύτερο εργασιακό περιβάλλον και εύχομαι και άλλες εταιρίες να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας και να δούμε πολύ περισσότερες πανευρωπαϊκές βραβεύσεις.”

Η εμπιστοσύνη που δείχνει στους ανθρώπους της, αλλά και αυτή που λαμβάνει πίσω, είναι ο βασικός πυρήνας εξέλιξης της εταιρείας, φέρνοντάς της συνεργασίες με τα μεγαλύτερα διεθνή brands και χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις μαζί τους.

Όπως συμπλήρωσε ο Γιάννης Καραλής μετά την βράβευση ως Best Place to Work in Europe:

“Είναι μια μοναδική στιγμή να βλέπεις το όνομα της εταιρείας σου ανάμεσα σε μεγαθήρια, όπως η DHL, η ΑΜΑΖΟΝ κι η Google.

Είναι ακόμα πιο σημαντικό όταν σκέφτεσαι με πόσα εφόδια κατάφερες να πετύχεις παρόμοιο αποτέλεσμα. Δεν είναι μόνο οικονομική η άσκηση του να πετύχεις το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον – έχει να κάνει με το ήθος, την ενσυναίσθηση και άλλες πυρηνικές αξίες που διέπουν έναν οργανισμό. Δεν είναι μόνο οι παροχές και τα benefits, αλλά πρωτίστως η ελευθερία έκφρασης, η εμπιστοσύνη, η εξέλιξη, η ομαδικότητα.”

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!