Τα τελευταία 13 χρόνια, η εταιρεία OLONEA παραμένει συνεπής στις αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής και δημιουργεί καινοτόμα και επιστημονικά τεκμηριωμένα προϊόντα, με γνώμονα την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα.

Η OLONEA εμπνέεται από τη φύση, την αγνότητα και τα χρώματά της. Για όλα της τα προϊόντα επιλέγονται κλινικά μελετημένες πρώτες ύλες, χωρίς πρόσθετες χρωστικές και αρωματικές ουσίες και χωρίς GMO. Ανταποκρινόμενοι πλήρως στο όραμά τους για την κάλυψη των αναγκών μας, στοχεύουν στην ολιστική προσέγγιση της υγείας του ανθρώπου.

https://www.youtube.com/watch?v=EeBkrEK9eQ4

Τα προβιοτικά BACTEFLORA έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους και την αξιοπιστία τους. Με σύνθημα #αγάπησετομικροβίωμασου, η OLONEA μας τονίζει ότι το έντερο είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο αμυντικό όργανο του ανοσοποιητικού συστήματος. Τα προβιοτικά BACTEFLORA είναι χωρίς βλαπτικά πρόσθετα και αλλεργιογόνα με σταθερότητα στην ποιότητα και τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, η εταιρεία ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην ελληνική και παγκόσμια αγορά υγείας και υιοθετεί εξ ολοκλήρου πράσινη πολιτική, χρησιμοποιώντας φυσικά, βιοδιασπώμενα και ανακυκλωμένα υλικά. Άλλωστε η OLONEA νοιάζεται «φυσικά για εσάς».

Τα προβιοτικά BACTEFLORA διατίθενται σε φυσικά και online φαρμακεία.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://olonea.gr/
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!