Η επίσημη κλαδική έκθεση για το Αλουμίνιο ανοίγει τις πόρτες της στις 14 Οκτωβρίου και για 3 ημέρες θα αποτελέσει πόλο έλξης για τον επαγγελματικό κόσμο της χώρας. Η ALUMIL θα δώσει το παρών με εντυπωσιακό περίπτερο 780 τ.μ.!

Η κλαδική έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο» είναι ένας αναγνωρισμένος εγχώριος θεσμός, με καθολική αποδοχή και μεγάλη συμμετοχή. Η φετινή έκθεση θα λάβει χώρα 14 – 16 Οκτωβρίου και πρόκειται να αποτελέσει το γεγονός της χρονιάς για τον κλάδο του Αλουμινίου στην Ελλάδα, δεδομένου ότι γίνεται μετά από 9 χρόνια από την τελευταία της εκδοχή. Η διοργάνωση της έκθεσης γίνεται από την Ελληνική Ένωση Αλουμινίου σε συνεργασία με την εταιρεία ROTA και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo. Η ALUMIL αναμένεται να κερδίσει τα βλέμματα των επισκεπτών, καθώς η κορυφαία ελληνική εταιρεία διέλασης και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, πρόκειται να παρουσιάσει τη «dream team» των προϊόντων και υπηρεσιών της με αρκετές… νέες εκπλήξεις!

Alumil

Τι θα δείτε στο περίπτερο της ALUMIL

Όπως συνηθίζουν να λένε οι άνθρωποι της ALUMIL «αποστολή της εταιρείας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων». Αυτός θα είναι και ο κύριος άξονας της παρουσίας της στην έκθεση: η παρουσίαση της ευρείας γκάμας συστημάτων και λύσεων που παρέχει η ελληνική πολυεθνική και η ανάδειξη της υψηλής ποιότητας, της καινοτομίας και της κουλτούρας βιωσιμότητας που διέπουν κάθε πτυχή παραγωγικής δραστηριότητας του Ομίλου.

Alumil

Στο εντυπωσιακό διπλό περίπτερο στις θέσεις 3C2 και 3C4, με συνολικό μέγεθος 780 τετραγωνικών μέτρων, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ανθρώπους της εταιρείας, να ενημερωθεί για νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες και, φυσικά, να δει από κοντά μερικά από τα πιο προηγμένα συστήματα αλουμινίου της ελληνικής, αλλά και διεθνούς αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δουν πάνω από 50 εκθέματα με σύγχρονες λύσεις για κάθε είδους έργο. Από συρόμενα και ανοιγόμενα συστήματα και διαχωριστικά γραφείων, μέχρι καινοτόμα προϊόντα εξωτερικού χώρου όπως πέργκολες και περιφράξεις, η γκάμα των εκθεμάτων είναι μεγάλη και ενδεικτική της επιβλητικής παρουσίας της ALUMIL στην έκθεση.

Alumil

Επιπλέον, θα υπάρχει ένας ξεχωριστός τομέας που θα αφορά στο «οικοσύστημα» των καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών που έχει αναπτύξει η εταιρεία για τους πελάτες της. Ουσιαστικά, θα παρουσιαστεί η «ομπρέλα» υπηρεσιών που περιλαμβάνει όλα τα online εργαλεία της ALUMIL, τα οποία έχουν αναπτυχθεί με πρωταρχικό γνώμονα την υποστήριξη και διευκόλυνση της καθημερινότητας των συνεργατών της (κατασκευαστών, εμπόρων και αρχιτεκτόνων).

Alumil
Alumil

Η έντονη διεθνής παρουσία της ALUMIL σε όλο τον κόσμο, με συμμετοχή σε μερικά από τα πιο εμβληματικά σύγχρονα έργα, θα «λάμψει» μέσα από το stand του τμήματος των Διεθνών Έργων του Ομίλου (IPD), στο οποίο θα μπορεί κανείς να λάβει πληροφορίες για κάποια από τα σπουδαιότερα ολοκληρωμένα ή εν εξελίξει έργα της εταιρείας. Τέλος, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος θα είναι αφιερωμένος στην Architectural Aluminium Academy, το Κέντρο Καινοτομίας & Εκπαίδευσης για το Αλουμίνιο, στο οποίο η ALUMIL συμπράττει με δύο από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας και κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας. Στον συγκεκριμένο χώρο, οι επισκέπτες θα ενημερώνονται για τα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης κατασκευαστών, τα εξειδικευμένα σεμινάρια για νέους επιχειρηματίες, καθώς και για τις υπηρεσίες συμβουλευτικής που παρέχει η Ακαδημία.

Alumil

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον

Όσοι επισκεφθούν το διπλό περίπτερο της εταιρείας στην έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022» θα διαπιστώσουν ότι πέραν των ποιοτικών και καινοτόμων λύσεων που αυτή προσφέρει, έχει εξίσου έντονα στραμμένο το «βλέμμα» της προς τον άνθρωπο και το κοινό σπίτι όλων μας, τη γη. Μπορεί, λοιπόν, η κατασκευαστική αριστεία και η παραγωγή προηγμένων συστημάτων αλουμινίου να αποτελούν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας της, όμως, ακόμα ένα στοιχείο που κάνει την ALUMIL να ξεχωρίζει είναι η προσήλωσή της στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης. Η εταιρεία έχοντας πάντα στραμμένες τις «κεραίες» της προς την κοινωνία και αναγνωρίζοντας ότι το διακύβευμα για το περιβάλλον και την προστασία του είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, έχει επικεντρώσει τη στρατηγική της στην ενίσχυση των ενεργειών της σε σχέση με αυτό τον τομέα. Ακολουθώντας βιώσιμες πρακτικές κατά την παραγωγική της διαδικασία, επενδύοντας στη χρήση ανακυκλωμένου, «πράσινου» αλουμινίου και καλλιεργώντας κουλτούρα αειφορίας, η ALUMIL πρωτοστατεί στον κλάδο της σε ζητήματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και δείχνει τον «δρόμο» για μια πιο eco-friendly προσέγγιση στο σύγχρονο επιχειρείν.

Όλα αυτά αντικατοπτρίζονται στα συστήματα της εταιρείας, τα οποία θα εκτεθούν στο περίπτερό της. Πολλά από αυτά, άλλωστε, διαθέτουν πιστοποιήσεις, όπως η Cradle to Cradle Certified® Silver, το παγκόσμιο πρότυπο για ασφαλή και βιώσιμα προϊόντα που δημιουργούνται με υπευθυνότητα προς το περιβάλλον. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να ενημερωθούν για κάθε έκθεμα ξεχωριστά και να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για τις «πράσινες» πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η εταιρεία.

Πάντα ένα βήμα μπροστά

Η ALUMIL είναι μια εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. Η δραστηριοποίησή της σε πάνω από 60 χώρες του κόσμου, η ανάληψη απαιτητικών διεθνών έργων και η συνεχής επιδίωξη για την ανάπτυξη συστημάτων υψηλών επιδόσεων το αποδεικνύουν και με το παραπάνω.

Alumil

Συνοψίζοντας, στην έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022», η εταιρεία επιδιώκει να αναδείξει αυτές τις πτυχές σε όσους επισκεφθούν το περίπτερό της, υπογραμμίζοντας την πολύπλευρη δραστηριότητά της και την ολιστική προσέγγισή της σε κάθε project. Επιπρόσθετα, θα δοθεί μεγάλη έμφαση στην παρουσίαση των εργαλείων και υπηρεσιών που έχει σχεδιάσει στα πλαίσια του εκτεταμένου ψηφιακού μετασχηματισμού της, με κύριο μέλημα τη διευκόλυνση και τον εκσυγχρονισμό της εργασίας των συνεργατών της και απώτερο σκοπό την παράδοση υψηλής ποιότητας προϊόντων στον τελικό πελάτη.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet