Η Ελβετική ωρολογοποιία Rado είναι καταξιωμένη τόσο για τα υλικά της όσο και για τον καινοτόμο σχεδιασμό της. Ένα ιδανικό παράδειγμα αποτελεί η σειρά True Square η οποία έκανε πρεμιέρα με το μότο : «Το σχήμα του μέλλοντος».
Πρώτα δημιουργήθηκαν τα True Square και στη συνέχεια τα True Square Open Heart , τα οποία διαθέτουν στρογγυλεμένες γωνίες , πλαισιώνοντας κομψά και περίτεχνα καντράν. Σήμερα η Rado λανσάρει τα True Square Skeleton που επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά την υπερήφανη δήλωση του Brand: «Δεν κατασκευάζουμε απλώς τετράγωνα ρολόγια, εμείς τα εφηύραμε!»

Rado

Μετά το σήμα κατατεθέν της μάρκας σε μαύρο, plasma και λευκό monobloc high-tech ceramic , έρχονται να προστεθούν τρία νέα μοντέλα όπου παρουσιάζουν ένα πολυεπίπεδο ανοιχτό καντράν που επιτρέπει τη θέα στον περίτεχνο και skeletonized αυτόματο μηχανισμό με καλίμπρα R808 . Στις εκδοχές του μαύρου και του plasma, η επένδυση σε ανθρακί χρώμα στην κεντρική γέφυρα των λεπτών και οι προσθήκες πλατίνας συμπληρώνουν το ασημί χρώμα και τη διακόσμηση της βάσης του καντράν με Côtes de Genève. Αντίστοιχα, η κεντρική γέφυρα σε ροζ χρυσό χρώμα στη λευκή εκδοχή , μαγνητίζει τα βλέμματα και προσκαλεί σε εξερεύνηση της περίτεχνης ομορφιάς του μηχανισμού στο εσωτερικό του.

Οι δείκτες και οι ενδείξεις έχουν επένδυση σε ροζ-χρυσό χρώμα στο μαύρο, ασημί στο plasma και κίτρινο-χρυσό χρώμα στο λευκό μοντέλο. Σε όλες τις εκδοχές το καντράν προστατεύεται από ένα επίπεδο κρύσταλλο σαπφείρου, με αντι-ανακλαστική επίστρωση και στις δύο πλευρές , καθώς και ένα σετ από κρύσταλλα σαπφείρου στο καπάκι από αμμοβολή τιτανίου το οποίο δίνει τη δυνατότητα για επιπλέον θέα στο νέο αυτόματο μηχανισμό της Rado , την καλίμπρα R808. Η καλίμπρα αυτή είναι εξοπλισμένη με αντιμαγνητικό ελατήριο NivachronTM για εκτεταμένη ανθεκτικότητα σε κραδασμούς, αλλαγές θερμοκρασίας και μαγνητικά πεδία, και διαθέτει απόθεμα ισχύος έως 80 ώρες. Έχοντας δοκιμαστεί σε πέντε θέσεις ξεπερνά τα βιομηχανικά πρότυπα που απαιτούν δοκιμές σε 3 θέσεις, ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια.

Rado

Το True Square Skeleton αντικατοπτρίζει την εμβληματική τετράγωνη εμφάνιση η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη Rado , ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον τίτλο της «Τέχνης του Skeletonisation» τον οποίο κατέχει. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν την καθαρή και χαρακτηριστική σχεδίαση. Παράλληλες οριζόντιες γραμμές χωρίζουν το καντράν σε τρία μέρη, δίνοντας έμφαση στη γεωμετρική ισορροπία και στα κύρια σημεία του μηχανισμού. Το πάνω μέρος τραβάει το βλέμμα στην καρδιά του ρολογιού- τον ρυθμιστή με το αντιμαγνητικό ελατήριο NivachronTM, ενώ το κεντρικό μέρος του παρουσιάζει τους δείκτες , τη γέφυρα του τροχού των λεπτών και τους πολύτιμους λίθους του μηχανισμού. Το κάτω μέρος αποκαλύπτει το γρανάζι του κεντρικού ελατηρίου που σχετίζεται με το απόθεμα ισχύος. Οι κάσες από monobloc high-tech ceramic σε μαύρο, plasma και λευκό χρώμα συνοδεύονται από high-tech ceramic μπρασελέ στις ίδιες αποχρώσεις, για εξαιρετική άνεση, ελαφρυά αίσθηση και ομορφιά.

True Square Skeleton – white

True Square Skeleton – black

True Square Skeleton – plasma

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!