Ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία  με την έναρξη του προγράμματος #SafeSteps που πραγματοποιήθηκε στο Experience Park του Ελληνικού σε πρώτη φάση με τη συμμετοχή επωφελούμενων από το Δίκτυο Μεταναστριών στην Ελλάδα “Μέλισσα” @MelissaNetwork. Σήμερα και αύριο θα συνεχίσει το πρόγραμμα με τη συμμετοχή έφηβων κοριτσιών που διαμένουν στο Ίδρυμα Παιδόπολις Αγ. Βαρβάρα και στις 6-7/9 θα συμμετάσχουν αγόρια και έφηβοι μετανάστες από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία της Εκκλησίας ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων (@synyparxis.org).

Το #SafeSteps είναι ένα πρόγραμμα με στόχο την ψυχαγωγία και ενδυνάμωση μέσω του αθλητισμού που υλοποιείται με το σχεδιασμό και συντονισμό της Σοφίας Μπεκατώρου (@sofiaproject.org) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας  (@eavn) και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας “Βήμα κοινό” (@vimakoino) με την χρηματοδότηση του Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση.

#SafeSteps

Ευχαριστούμε θερμά το Ellinikon Experience Park για την φιλοξενία και την Pizza Fan Greece για την σίτιση των συμμετεχόντων/ουσών.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!