Όλες περνάμε καλά χαζεύοντας στο Instagram τα καινούρια “chunky rings”, τα μακριά κολιέ και τις update πέρλες. Αλλά όπως τα παπούτσια και η τσάντα μας, έτσι και τα κοσμήματα μπορούν πολύ εύκολα να καταστρέψουν ένα outfit. Το πιο μικρό αξεσουάρ που βρίσκεται στη ντουλάπα μας, αποδεικνύει πως ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια παίζει τον ρόλο της στα look μας. Αυτές λοιπόν είναι οι νέες τάσεις της σεζόν στο jewellery style, για να είστε ολόσωστα ντυμένες.

Αλυσίδες
Το αδιαμφισβήτητο best-seller της χρονιάς. Φέτος φοριούνται πολλές μαζί γύρω από τον λαιμό, σαν βραχιόλι ή σαν σκουλαρίκια και έχουν πολλές και έντονες αναφορές στα 80s.

Χρυσές ή faux δεν έχει σημασία, απλώς φορέστε τις μαζί!

Πέρλες
Ναι μεν αλλά…Φέτος οι πέρλες από πρωταγωνίστριες γίνονται οι γοητευτικές συνοδοί στα υπόλοιπα κοσμήματα. Συδυάζονται με γεωμετρικά motif, ή χοντρες αλυσίδες. Αλλά φυσικά και εννοείται πώς αποτελούν τη σωστή επιλογή για ένα safe chic αποτέλεσμα.

Κρίκοι
Οι κρίκοι είναι ένα από τα πιο διαχρονικά κοσμήματα. Φέτος μπορούν να “είναι” τα πάντα: μικροί, oversized, επιβλητικοί, απλοί ή διακοσμημένοι με πέτρες. Επίσης αν θέλετε μπλέξτε τα μεγέθη. Όλα επιτρέπονται!

Oversized δαχτυλίδια

Σε χρυσό ή ασημί ή μαζί! Στο ίδιο δάχτυλο, στον παράμεσο , στο δείκτη ή στο μικρό ως chevalier, όλα επιτρέπονται. Μην φοβηθείτε να τα συνδυάσετε με χοντρούς μασίφ κρίκους!

Βραχιόλια βέργες

Πολλές μαζί, κατά προτίμηση χρυσές αποτελούν την απόλυτη αναφορά στη δεκαετία του 80. Συνδυάστε τις με τζην, με φορέματα αν έχετε μια boho διάθεση. Οι πιο τολμηρές μπορούν να τις συνδτάσουν με ένα αυστηρό office λοοκ. Ένα απρόβλεπτο αλλά υπερ-σικ αποτέλεσμα.


Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet