Τα φρύδια είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που παίζουν σημαντικό ρόλο στη συνολική διαμόρφωση και εικόνα του προσώπου. Η Emily Ratajkowski και η Cara Delevigne είναι μερικές από τις celebrities που ξάφνιασαν και εντυπωσίασαν το κοινό με τα μεγάλα και πλούσια φρύδια τους. H τάση αυτή ξεκίνησε μέσα από τα social media και δημιούργησε σιγά σιγά τη πιο hot τεχνική περιποίησης, που δεν είναι άλλη από τη brow lamination.

Τι είναι η τεχνική brow lamination;

Είναι μία τεχνική που υπόσχεται τέλεια φρύδια! Το lamination προσφέρει μία ημιμόνιμη λύση για πιο πλούσια και ανυψωμένα φρύδια. Στη περίπτωση που οι φυσικές τρίχες των φρυδιών σου είναι σγουρές, η τεχνική αυτή θα τις ανακατευθύνει προς τα πάνω και στη θέση τους. Τα φρύδια αποκτούν ένα πιο μεγάλο και ομοιόμορφο σχήμα και μάλιστα με υγιή τρόπο. Ψηλές, ίσιες τρίχες απλωμένες ομοιόμορφα προς τα πάνω θα διαμορφώσουν ένα ολοκήρωμένο φυσικό φρύδι.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα, είναι ότι μπορεί να επιφέρει το αποτέλεσμα που πάντα επιθυμούσες!Ειδικότερα για τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν απολέσει το μεγαλύτερο μέρος των φρυδιών, είτε από το πέρασμα των έτων, είτε από υπερβολική χρήση κεριού, το lamination θα προσφέρει πλούσια και γεμάτα φρύδια, στο λεπτό.

Η θεραπεία brow lamination εξελίσεται σε 3 στάδια:

-Αρχικά, εφαρμόζεται μία εξειδικευμένη κρέμα με κερατίνη, η οποία μαλακώνει τις τρίχες των φρυδιών, ώστε να μπορεί η αισθητικός να τους δώσει τη σωστή κατεύθυνση.
-Στη συνέχεια, μία θρεπτική κρέμα, χρησιμοποιείται για την ανασύσταση της δομής των τριχών, χαρίζοντας στα φρύδια το κατάλληλο επιθυμητό αποτέλεσμα.
-Τέλος, τοποθετείται βαφή μακράς διάρκειας, η οποία βοηθάει και τελειοποιεί τη διαδικασία, για να φαίνονται τα φρύδια πιο πλούσια.

Η διάρκεια της θεραπείας είναι γύρω στη 1 ώρα και το αποτέλεσμα διαρκεί εώς και 6 εβδομάδες.
Δε μιλάμε για tattoo φρυδιών και ούτε για κάποια επώδυνη διαδικασία. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να αποφύγεις τις πρώτες 24 ώρες μετά τη θεραπεία το ζεστό μπάνιο και την έντονη γυμναστική.

Ένα extra tip είναι να χρησιμοποιείς ελάχιστη brow mascara σε απαλή απόχρωση. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές επιλογές για να ολοκληρώσεις το beauty look σου.

Διάβασε επίσης: No make up look: 6 tips για να πετύχεις το απόλυτο καλοκαιρινό trend

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet