Οι περισσότερες από εμάς φτιάχνουμε τα νύχια μας τουλάχιστον 2 φορές τον μήνα. Τα νύχια των χεριών ίσως και συχνότερα. Αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα να προκαλείται φθορά που σταδιακά είναι ολέθρια για την υγεία, αλλά και την εμφάνιση των νυχιών μας.

Σκεφτείτε ότι κάθε φορά που κάνετε μανικιούρ ή πεντικιούρ ένα πολύ λεπτό στρώμα από την επιφάνεια των νυχιών αφαιρείται με λίμα ή τροχό προκειμένου να δημιουργηθεί μια λεία επιφάνεια, ιδανική βάση για το χρώμα.

Όμως αν δείτε αυτή τη διαδικασία σε βάθος χρόνου θα συνειδητοποιήσετε ότι ουσιαστικά τραυματίζετε τα νύχια σας τα οποία αρχίζουν να γίνονται αδύναμα, να σπάνε ή να ξεφλουδίζουν. Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα, έχουν λεπτύνει τόσο που μας πονούν ακόμα και με απλές κινήσεις.

Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τα νύχια μας να βρουν ξανά την υγιή τους όψη είναι σημαντικό αφενός να περιορίσουμε για λίγο τις επισκέψεις για μανικιούρ και αφετέρου να ακολουθήσουμε μόνες μας στο σπίτι κάποια θεραπεία θρέψης.

Οι περισσότερες θεραπείες λειτουργούν ως εξής: Απλώνουμε μια στρώση από το θεραπευτικό μανό και στη συνέχεια επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία κάθε μέρα για περίπου 6-10 μέρες. Φυσικά κάθε προϊόν έχει τη δική του χρήση και θα πρέπει πάντα να διαβάζουμε τις οδηγίες για τη σωστή εφαρμογή του.

OPI Repair Mode Bond Building Nail Serum 

Ο πρώτος ορός νυχιών που δημιουργεί δεσμούς στο εσωτερικό του νυχιού με την κατοχυρωμένη τεχνολογία Ulti-Plex™ που αποκαθιστά σε βάθος το 99% της κερατίνης* με αποτέλεσμα 4 φορές πιο δυνατά νύχια σε μόλις 6 ημέρες*.

Η κατοχυρωμένη τεχνολογία Ulti-Plex™ βιομιμείται την πρωτεϊνική δομή του φυσικού νυχιούγια την αποκατάσταση του από το εσωτερικό του, σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στην αγορά μέχρι σήμερα. Το Repair Mode προστατεύει, επίσης, τα νύχια από τις επιπτώσεις της καθημερινής ζωής προστατεύοντας κατά 94% την κερατίνη* από τη φθορά σε μόλις έξι ημέρες.

Το Repair Mode έχει vegan σύνθεση χωρίς συστατικά ή υποπροϊόντα ζωικής προέλευσης, ενώ είναι κλινικά ελεγμένο.

νύχια

OPI Nail Envy® Original Nail Strengthener

Περιγραφή Προϊόντος 

Το best seller Nail Envy® Strengthener της OPI αναβαθμίζεται με νέα και βελτιωμένη vegan σύνθεση. Με την τεχνολογία Tri-Flex™, το αποκλειστικό κατοχυρωμένο πολυμερές καλύπτει την επιφάνεια του νυχιού δημιουργώντας μια υγρή ασπίδα που προσφέρει στο νύχι αντοχή πολλαπλών στρώσεων.

Το νέο και βελτιωμένο Nail Envy παρέχει προηγμένη ενδυνάμωση για πιο δυνατά νύχια κατά 95% σε μόλις 1 εβδομάδα.* Η σύνθεση του περιέχει βιοτίνη, βιταμίνες A, C, E και ασβέστιο για τη θρέψη των νυχιών.** Το Nail Envy ενδυναμώνει και προστατεύει τα νύχια από το σπάσιμο και το ξεφλούδισμα για όμορφα, πιο δυνατά φυσικά νύχια.

Μετά από μόλις μία εβδομάδα, το 98% των καταναλωτών συμφώνησαν ότι αισθάνονταν τα νύχια τους δυνατά*** και το 94% συμφώνησαν ότι τα νύχια έδειχναν αμέσως βελτιωμένα, συμπεριλαμβανομένου του γεμίσματος των ανάγλυφων γραμμών**.

Το Nail Envy έχει vegan σύνθεση χωρίς συστατικά ή υποπροϊόντα ζωικής προέλευσης, ενώ είναι κλινικά ελεγμένο.

νύχια

Peggy Sage Express Nail Hardener 

Peggy Sage Express Nail Hardener σκληρυντική θεραπεία για τα νύχια. Ενισχύει γρήγορα τα εξασθενημένα και ταλαιπωρημένα νύχια. Εφαρμόστε μια στρώση το πρώτο και το δεύτερο βράδυ. Καθαρίστε το νύχι με το απαλό διαλυτικό Peggy Sage το τρίτο βράδυ. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για 2 εβδομάδες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κούρα ενός μήνα, εφαρμόζοντας το σαν βάση μια φορά την εβδομάδα.

νύχια

Διαβάστε επίσης:

Ξέχνα το κραγιόν, το lip oil gloss είναι αυτό που χρειάζεσαι στο beauty bag σου!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet