Για όσες δε θέλουν να αλλάξουν δραστικά τα μαλλιά τους, αλλά θέλουν μία μικρή αλλαγή, προτείνονται 3 trending bangs κουρέματα που μπορούν εύκολα να ανανεώσουν την εμφάνιση και τη διάθεσή σας. Είναι ιδανικά για να σας ανανεώσουν και να τονίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Ο κομμωτής των διασήμων Luke Hersheson, ο οποίος έχει κάνει τα μαλλιά της Dua Lipa και της Victoria Beckham, μοιράζεται μαζί μας 3 τάσεις για το φθινόπωρο του 2022!

Shaggy bangs

Το κούρεμα αυτό σύμφωνα με τον Hersheson, αξιοποιεί στο έπακρο τη φυσική υφή των μαλλιών, χαρίζοντας μια ρετρό και ροκ διάθεση της δεκαετίας του ’70. Το φιλάρισμα κολακεύει τα στρογγυλά πρόσωπα, οι αφέλειες αποσπούν την προσοχή από το πλάτος του προσώπου ενώ το μεσαίο μήκος κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο οβάλ.

Αέρας από τα ’90s

Αν διστάζετε να κόψετε τα μαλλιά σας κοντά, δοκιμάστε μια φράντζα εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’90, όπως αυτή της Zoey Deutch. Αυτό το στυλ, που έχει φρατζάκια που φτάνουν μέχρι τη γραμμή του πηγουνιού με χωρίστρα στη μέση, πέρα το ότι γλυκαίνει το πρόσωπο είναι και εύκολο στη συντήρηση, επομένως είναι τέλειο για όσες θέλουν να δοκιμάσουν μία μικρή αλλαγή. Ταιριάζει υπέροχα με μία ψηλή αλογοουρά!

Αφέλειες

Αν ρίξετε μία ματιά στο προφίλ της Bella Hadid στο Instagram, θα παρατηρήσετε ότι έχει αποκτήσει αφέλειες εδώ και καιρό. -Δεν είναι εύκολο να κάνεις τις κλασσικές αφέλειες ”μαθήτριας”, αλλά όταν τα κάνεις σωστά, μπορούν να τονίσουν τα μάτια σου και να δώσουν στο πρόσωπό σου ένα ωραίο εφέ σκίασης-, λέει ο Hersheson. Ωστόσο, ένα πράγμα που πρέπει να σημειώσετε σχετικά με τις αφέλειες είναι ότι μόλις τις κάνετε, δεν θα μπορείτε να τις τακτοποιήσετε πολύ καλά. Προσπαθήστε να βρείτε το μήκος και το πάχος που σας ταιριάζει πριν κοντύνετε τα μαλλιά σας!

Διαβάστε επίσης: Zendaya: Το εντυπωσιακό χτένισμα που έκανε στα Emmys 2022!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet