Οι χαμηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με τον κρύο αέρα του χειμώνα αφυδατώνουν τα χέρια, τα κάνουν ξηρά και άγρια με αποτέλεσμα πολλές φορές να νιώθεις πόνο στο δέρμα σου ή ακόμα και να δημιουργούνται πληγές. Επιπλέον, η συχνή χρήση αντισηπτικών λόγω της κατάστασης ξηραίνει τα χέρια, τα οποία δυσκολεύουν την καθημερινότητα. Ξεφλουδίζουν, κοκκινίζουν ή αρκετές φορές ματώνουν στο σημείο όπου σκάνε. Με τις παρακάτω κρέμες χεριών που σου προτείνω ξέχασε το πρόβλημα και… απόλαυσέ τα και πάλι απαλά & βελούδινα! 

Oι κρέμες χεριών θα πρέπει να αποτελούν βασικό προϊόν στο μπουντουάρ, στο σπίτι, στο γραφείο και στο αυτοκίνητο. Έχουν σχεδιαστεί ακριβώς για να προσφέρουν την εξειδικευμένη προστασία, που έχει ανάγκη η επιδερμίδα, στη συγκεκριμένη περιοχή. Την θέση τους δύσκολα μπορεί να πάρει ένα κοινό ενυδατικό προϊόν σώματος, καθώς η ενισχυμένη σύνθεση και η πλούσια ενυδατική υφή τους, κάνει αυτά τα προϊόντα πραγματικά αναντικατάστατα.

Αυτό το οποίο κάνουν οι κρέμες χεριών είναι να δημιουργούν μια προστατευτική “μεμβράνη” στην επιδερμίδα, συγκρατώντας έτσι την υγρασία στο εσωτερικό της.

5 κρέμες χεριών ιδανικές για σκασμένα χέρια

5 κρέμες χεριών ιδανικές για σκασμένα χέρια
Diptique
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!