Ετοιμάζεσαι να πας στο γραφείο και λες «εντάξει δε χρειάζεται να φορέσω αντηλιακό αφού δε θα με βλέπει ο ήλιος». Λάθος! Το αντηλιακό είναι απαραίτητο για την καθημερινότητά μας, ακόμη και εάν τη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας μας την περνάμε στο γραφείο.

Εάν πιστεύεις ότι το αντηλιακό το φοράμε μόνο στους εξωτερικούς χώρους, αφού διαβάσεις αυτό το άρθρο είναι σίγουρο πως θα αλλάξεις γνώμη! Ακόμη και το χειμώνα- το καλοκαίρι δεν το συζητάμε, είναι απαραίτητο- το αντηλιακό, είναι το Νο1 προϊόν της πρωινής ρουτίνας.

Γιατί πρέπει να φοράς αντηλιακό σε εσωτερικούς χώρους;

Οι ακτίνες UV μπορούν να περάσουν ακόμη και μέσα από το γυαλί και να είναι ακόμη πιο επιβλαβείς από το άμεσο εξωτερικό φως.

αντηλιακό

Τα γυάλινα παράθυρα φιλτράρουν τις ακτίνες UVB, ωστόσο οι ακτίνες UVA μπορούν να διεισδύσουν ακόμη και μέσα από τα παράθυρα και να βλάψουν την επιδερμίδα. Για το λόγω αυτό είναι καλό να αναζητάς αντηλιακό προστασίας ευρέος φάσματος. Πέρα από την προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες βοηθάει στην πρόληψη της γήρανσης και της προστασίας από τον καρκίνο του δέρματος.

Επίσης, το αντηλιακό προστατεύει την επιδερμίδα από το μπλε φως! Τι είναι το μπλε φως; Το μπλε φως είναι το φως που εκπέμπεται από τις οθόνες και είτε το πιστεύεις είτε όχι με την πάροδο του χρόνου το μπλε φως μπορεί να μειώσει ακόμη και τα επίπεδα της μελατονίνης, γεγονός που δυσκολεύει τον ύπνο. Ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους είναι καλό να ανανεώσεις ξανά το αντηλιακό σου με τον ίδιο τρόπο όπως όταν βρίσκεσαι και σε εξωτερικούς χώρους.

Νομίζω πως τώρα καταλαβαίνεις γιατί το αντηλιακό είναι σημαντικό να φοράς αντηλιακό ακόμη και όταν δουλεύεις σε εσωτερικό χώρο, είσαι μέσα στο αμάξι ή ακόμη και στο σπίτι.

Διάβασε επίσης: 6 φρουτώδη αρώματα που θα σε βάλουν από τώρα σε καλοκαιρινό mood

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet