Η Jennifer Loper έδωσε μια διαφορετική συνέντευξη στο περιοδικό ELLE στην οποία με άκρως εξομολογητική διάθεση μίλησε για το ξεκίνημα της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Συγκεκριμένα είπε: «Ήρθα πραγματικά στα τυφλά. Ήξερα ότι αγαπούσα το τραγούδι, το χορό, την ερμηνεία και την υποκριτική – αυτό ήταν το μεγάλο μου όνειρο. Όταν μπήκα σε αυτό, δεν ήξερα τίποτα από την υλικοτεχνική υποδομή του Χόλιγουντ ή πώς λειτουργεί ή τι θα έπρεπε να ψάξω. Έμαθα τα πάντα καθώς προχωρούσα».

«Ένα από αυτά τα πράγματα ήταν να είμαι πιο συγκεκριμένη στις επιλογές μου. Και δεν είχα αυτή την πολυτέλεια, όντας Λατίνα. Δεν με καλούσαν για όλα όσα θα έπαιρνε κάποιος που δεν ήταν Λατίνος. Με καλούσαν για πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Καθώς άρχισα να παίρνω περισσότερα στοιχεία από εδώ και από εκεί, θα έπρεπε να είχα κάνει πίσω. Κράτησα αυτή τη νοοτροπία αντί να λέω: “Θα πρέπει να δουλεύω μόνο με συγκεκριμένους σκηνοθέτες με τους οποίους θέλω πραγματικά να δουλέψω. Θα έπρεπε να επιλέξω αυτό το υλικό με διαφορετικό τρόπο”. Απλά δεν ήμουν τόσο συγκεκριμένη όσο θα μπορούσα, νομίζω. Και αν [μπορούσα] να ξαναρχίσω από την αρχή, νομίζω ότι θα το έκανα αυτό. Θα ήξερα ότι ο σκηνοθέτης είναι πραγματικά το τιμόνι του έργου όταν παίζεις. Ακριβώς όπως και στο τραγούδι, οι παραγωγοί με τους οποίους συνεργάζεσαι είναι πολύ σημαντικοί. Το ήξερα αυτό με τη μουσική, αλλά δεν το καταλάβαινα τόσο πολύ για με τους σκηνοθέτες όταν ήμουν νεότερη».

Για τα εμπόδια που υπάρχουν ακόμη για τις γυναίκες στο Χόλιγουντ είπε: «Υπάρχουν ακόμη πολλά εμπόδια στο δρόμο. Δεν είναι όλα όσα θα ήθελες να είναι, αλλά τουλάχιστον μπορείς να δεις ένα ποικιλόμορφο καστ σε μια ταινία όπου οι πρωταγωνιστές είναι διαφορετικών φυλών και φύλων και τέτοια πράγματα. Και νομίζω ότι αυτό είναι ενθαρρυντικό, ότι αγωνιστήκαμε γι’ αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι έχοντας καταφέρει να εισχωρήσω σε ορισμένα πράγματα, ότι δεν συμβιβάστηκα, γνωρίζοντας μέσα μου ότι ήμουν ένα ακόμα κορίτσι και ότι μπορούσα να πω μια ιστορία οποιασδήποτε γυναίκας».

«Ένα από τα πράγματα που έμαθα, επίσης, είναι ότι πρέπει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Δεν μπορούμε να καθόμαστε και να περιμένουμε από τους ανθρώπους να μας δώσουν ρόλους. Πολλές ηθοποιοί αυτή τη στιγμή, παράγουν τις δικές τους ταινίες και αναπτύσσουν το δικό τους υλικό, και νομίζω ότι και αυτό είναι το κλειδί».

Διαβάστε επίσης:

Ναι, οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες. Και υπάρχει ένας σημαντικός λόγος γι’ αυτό

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!