Το φλερτ και η ευγένεια μπορεί μερικές φορές να τα χωρίζει μια λεπτή γραμμή! Ειδικά εάν σου αρέσει κάποιος, είναι απόλυτα φυσιολογικό να μπερδευτείς με κάποιες ευγενικές κινήσεις και να τις περάσεις για κάτι παραπάνω από αυτό που σημαίνουν! Τα παρακάτω θα σε βοηθήσουν να μην πετάξεις με την πρώτη ατάκα ή κίνηση του τη σκούφια σου!

Σε ακουμπάει τυχαία

Οι άνθρωποι κινούμαστε. Μπορεί να σκόνταψε, μπορεί να σε ακούμπησε ενώ μιλούσε, μπορεί να είναι εκφραστικός με τα χέρια και να τους ακουμπάει όλους. Το ότι σε ακούμπησε, δεν σημαίνει κάτι. Εάν σου έπιασε το χέρι ή τη μέση τότε ναι μπορεί να είναι φλερτ. Τα ανεπαίσθητα αγγίγματα -sorry- δεν είναι…

φλερτ

Έκανε like

Βγάλε γρήγορα το νυφικό!  Έκανε σε εσένα, σε άλλη μία, σε έναν φίλο του και σε ένα βίντεο με μια γάτα που σαβουριάζεται. Μην το πάρεις προσωπικά. Μπορεί να του αρέσεις, να σε θέλει σαν τρελός και να μην μπαίνει καν στον κόπο να σου πατήσει like ή να σου κάνει reaction!

Γελάει με τα αστεία σου και σου χαμογελάει!

Οι άνθρωποι δεν είναι ωραίο να είναι σκυθρωποί. Το ότι γελάει με τα αστεία σου σημαίνει ότι έχεις χιούμορ και το ότι σου χαμογελάει σημαίνει ότι είναι γλυκός! Εάν σε κοιτάει ώρες με ένα χαμόγελο στα χείλη, τότε ναι, ίσως μπορείς να σκεφτείς ότι σε φλερτάρει!

φλερτ

Απαντάει στα μηνύματά σου

Όσοι σου απαντάνε, δεν θέλουν απαραίτητα να σε ρίξουν στο κρεβάτι. Το ότι σε συμπαθεί σαν άνθρωπο δεν το έχουμε σαν ενδεχόμενο; Μπορεί να του αρέσουν οι απόψεις σου, το χιούμορ σου και η αύρα σου. Εάν σε φλερτάρει θα φανεί ξεκάθαρα από τα μηνύματά του και δεν θα υπάρχει λόγος να το υπεραναλύσεις με την κολλητή σου- θα είναι ολοφάνερο!

Σου έκανε κομπλιμέντο

Βγάλε το νυφικό σου vol2! Βέβαια το κομπλιμέντο είναι… δύσκολη πίστα. Εάν σου είπε πως είσαι όμορφη σήμερα ή αυτό που φοράς σου πάει, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Σημαίνει ότι η μαμά του τον έκανε ευγενικό. Να θυμάσαι ότι εάν δεν είσαι σίγουρη ότι σε φλερτάρει, πιθανά να είναι απλά ευγενικός! Το ξεκάθαρο φλερτ, γίνεται ξεκάθαρα αντιληπτό!

φλερτ

Διαβάστε επίσης: 5 ερωτήσεις να κάνεις στον εαυτό σου πριν γυρίσεις στον πρώην σου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet