Φανταστικά ζώα: Τα μυστικά του Ντάμπλντορ

11 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας ταινίας Χάρι Πόττερ, το οποίο αποτελεί απόλυτο παράδειγμα επιτυχημένης μεταφοράς μυθιστορήματος στη μεγάλη οθόνη, έρχονται οι παραγωγοί του «Φανταστικά ζώα: Τα μυστικά του Ντάμπλντορ» να έχουν ανάλογες φιλοδοξίες! Στην Τρίτη ταινία του σύμπαντος των φανταστικών ζώων (θα ολοκληρωθούν στις 5 ταινίες) ο καθηγητής Άλμπους Ντάμπλντορ γνωρίζει ότι ο πανίσχυρος μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ σκοπεύει να αποκτήσει τον έλεγχο του Κόσμου των Μάγων. Δεσμευμένος από ένα μυστικό που τον εμποδίζει να αναμετρηθεί μαζί του, αναθέτει στον Νιουτ Σκαμάντερ την επικίνδυνη αποστολή να τον σταματήσει.

Πρωταγωνιστούν: Έζρα Μίλερ, Τζουντ Λο, Έντι Ρεντμέιν, Μαντς Μίκελσεν


Η Ιερότητα του Βουνού

Εμπνευσμένοι από φωτογραφίες του θρυλικού εξερευνητή Μπραντ Γουόσμπερν, τρεις ορειβάτες αποφασίζουν να κατακτήσουν μια σειρά από δύσβατες κορυφές της Αλάσκας σε μία και μόνη αποστολή.


Αδάμ, πού Ει;

Το ελληνο-ουκρανικό “Αδάμ, πού Ει;”, ερώτηση με την οποία ο Θεός καλεί σε μετάνοια τον αμαρτωλό πρωτόπλαστο. Στο ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται η καθημερινή ζωή στη Μονή Δοχειαρίου, ένα από τα παλαιότερα μοναστήρια της χερσονήσου του Άθω.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet