Είμαι κορίτσι με λόγο! Σου πρότεινα ταινίες και σειρές και τις ξεκίνησα! Βέβαια, πρόλαβα μία ταινία γιατί η σειρά Wednesday με ρούφηξε κυριολεκτικά. Και εξηγώ!

Το πρώτο επεισόδιο είναι αντάξιο των προσδοκιών καθώς η νεαρή Wednesday μας δείχνει από νωρίς τη «σκοτεινή» και εκδικητική της φύση. Όποιος δεν έχει ιδιαίτερη ιδέα από οικογένεια Adams ή δεν θυμάται την πρώτη σειρά που είχε βγει σου κάνω ένα μικρό briefing: η οικογένεια Adams είναι εντελώς αντισυμβατική και out of the box. Λατρεύουν κάθε τι το σκοτεινό ενώ εξασκούν και μαγεία.

Και μιας και είπα για την πρώτη σειρά, ευχάριστη έκπληξη και πολύ έξυπνη κίνηση είναι η προσθήκη της Cristina Ricci στον ρόλο της δασκάλας Marilyn Thornhill. Η Ricci είχε ενσαρκώσει τη μικρή Wednesday στην original σειρά της οικογένειας Adams και έχει ρόλο έκπληξη στη σειρά του Tim Barton.

Και τώρα στο ζουμί! Η σειρά επικεντρώνεται, στην Jenna Ortega όπου πρωταγωνιστεί ως Wednesday, και που με τη βοήθεια του «Πράγματος» που δεν είναι άλλο από το γνωστό «ζωντανό» χέρι που έχει στην κατοχή της η οικογένεια Adams, προσπαθούν να λύσουν ένα τεράστιο μυστήριο που σκεπάζει την Ακαδημία Νέβερμορ.

Ενώ η ταινία αφορά εφήβους, δεν γίνεται teen drama και διατηρεί τον dark χαρακτήρα που θέλει να δώσει ο Tim Barton στη σειρά καταφέρνοντας να προσθέσει και φεμινιστικές πινελιές, να παρουσιάσει και το ζήτημα του bullying στα σχολεία, να εκθέσει τη δύσκολη σχέση ανάμεσα σε παιδιά και γονείς και μαζί με όλα αυτά να σου κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον!

Προσωπικά είχα καιρό να δω σειρά που να μου αρέσει τόσο στο Netflix και ανυπομονώ για τον δεύτερο κύκλο!

https://www.youtube.com/watch?v=Q73UhUTs6y0
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet