Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει. Τα looks έχουν επιλεγεί. Η Emily Cooper της Λίλι Κόλινς αναρωτιέται αν θα επιστρέψει στη δουλειά της στο Σικάγο ή θα ακολουθήσει τη μέντορά της στη Savoir, Sylvie, στη νέα της εταιρεία- οι φανς είναι κάτι παραπάνω από ανυπόμονοι να δουν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Προφανώς δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι η επόμενη σεζόν θα βρει την Emily στο Σικάγο! Δεν το δεχόμαστε! Πάντως από τα teasers που έχουμε από τους πρωταγωνιστές ο Alfie υπάρχει ακόμα στη ζωή της και ο Gabriel παραμένει αγκάθι για εκείνη! Η Camille και ο Gabriel είναι πάλι μαζί κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αντιμετωπίσει το αγαπημένο μας «Αμερικανάκι» στο Παρίσι! Ίσως με την ένταξη του Λαβίσκουντ στο καστ ως τακτικό μέλος της σειράς, το ειδύλλιό της με τον Alfie να συνεχίσει να εξελίσσεται.

Αν και το Netflix δεν έχει επιβεβαιώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας της τρίτης σεζόν, δεδομένου ότι τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Ιούνιο, είναι πιθανό η νέα σεζόν να μην κυκλοφορήσει πριν από τις αρχές του 2023.

Όσοι ελπίζουν για περισσότερη Emily in Paris μελλοντικά, είναι τυχεροί, καθώς η σειρά όχι μόνο θα επιστρέψει για τρίτη σεζόν, αλλά έχει ήδη ανανεωθεί και για τέταρτη.

«Πείτε “bonjour” στις σεζον 3 & 4! Η Emily επιστρέφει επισήμως για δυο ακόμη σεζόν», έγραψε το Netflix στο Instagram τον Ιανουάριο.

Emily
Emily
Emily
Emily
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet