Η συνταγή απλή: λίγο από Once Upon a Time in Hollywood μαζί με Great Gatsby σε συνδυασμό με ένα ονειρικό cast που αποτελείται από τον Brad Pitt, τη Margot Robbie, τον Tobey Maguire και την Olivia Wilde. Και κάπως έτσι έχεις σχεδόν σίγουρες τις υποψηφιότητες στα Oscar.

Η σκηνοθεσία είναι του Damien Sayre Chazelle, που έχει σκηνοθετήσει και το La La Land, και το σύντομο κλιπ που κυκλοφόρησε ξεκινάει με τη φράση Welcome to Babylon. Ο ίδιος δήλωσε πως “είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ”.

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety η ταινία διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1920 και περιγράφει την προσαρμογή του Hollywood στον κινηματογράφο και πως ξεκίνησε σιγά σιγά να γίνεται η μεγαλύτερη βιομηχανία παραγωγής ταινιών, όχι μόνο στην Αμερική αλλά και στον πλανήτη ολόκληρο.

Ένα άλλο στοιχείο που αποκάλυψε ο σκηνοθέτης είναι πως οι περισσότεροι χαρακτήρες της ταινίας βασίζονται σε πραγματικές προσωπικότητες της εποχής. Για παράδειγμα o χαρακτήρας του Brad Pitt είναι εμπνευσμένος από τους ηθοποιούς John Gilbert, Clark Gable και Douglas Fairbanks, ενώ ο Tobey Maguire θα ενσαρκώσει τον Charlie Chaplin.

H ταινία θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιανουαρίου 2023!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet