Το One of us is Lying είναι μία από τις πιο δυνατές pass time σειρές που είδα πρόσφατα! Στο Netflix υπάρχουν αυτή τη στιγμή δύο κύκλοι και είναι γεμάτοι μυστήριο, ανατροπές, εφηβικούς έρωτες κι ανησυχίες χωρίς να κινδυνεύεις να σου θυμίσει σαπουνόπερα.

Ένα τελείως ασυνήθιστο γκρουπ 5 συμμαθητών πέφτουν θύματα μιας καλοστημένης ενέδρας, αλλά από ποιον; Ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε να ανακαλύψουν ποιος είναι εκείνος που έβαλε στο στόχαστρο τις ζωές τους και για ποιον λόγο. Μέσα από τις περιπέτειές τους θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις διαφορές τους ή έστω να τις αποδεχτούν και κυρίως θα ανακαλύψουν πως ο καθένας τους δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Η σειρά έχει τρομερή ροή και ο δεύτερος κύκλος δεν απογοητεύει προσφέροντας ένα ακόμα δυνατό μυστήριο με εξέλιξη που -αλήθεια στο λέω – θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Όταν το ξεκίνησα πίστεψα πως θα είναι το κλασικό high school drama καθώς είχε τη βάση: το πάντα μπλεγμένο και κούκλο bad boy, τη nerd κοπέλα που παλεύει να μπει στο Yale, τον πολλά υποσχόμενο αθλητή, την δημοφιλή κοπέλα barbie του σχολείου και την μοναχική τύπισσα που σνομπάρει τους πάντες.

Όσο γνωρίζουμε τις ζωές τους αντιλαμβανόμαστε πως το προσωπείο που φορούν κάθε μέρα στο σχολείο κρύβει πολλά περισσότερα από αυτά που θα ήθελαν να αποκαλύψουν. Οικογενειακά δράματα, καταπίεση, παραμέληση, τα εξαιρετικά υψηλά στάνταρς των γονιών τους και φόβο να μην αποτύχουν, να μη μείνουν μόνοι.

Μετά τον θάνατο του συμμαθητή τους Simon έχουν έρθει τα πάνω κάτω και ξαφνικά βρίσκονται μπλεγμένοι σε υπόθεση φόνου. Μια σειρά από μυστήρια γεγονότα οδηγούν σε εκείνους. Το team θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποδείξουν την αθωότητα τους. Είναι όμως αθώοι ή κάποιος λέει ψέματα;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet