Μια εβδομάδα μετά το θάνατο της μητέρας της η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής της “Χαμογέλα και πάλι” εμφανώς αμήχανη και με ένα κόμπο στο λαιμό της. Ακόμη και το look της δεν θύμιζε τη Σίσσυ Χρηστίδου που έχουμε συνηθίσει. Την αρχική της παύση διαδέχτηκε ο ειλικρινείς της λόγος:

Από τότε που ξεκίνησα αυτή τη δουλειά φοβόμουν τέτοιες στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τους συνεργάτες μου, για όλη αυτή τη στήριξη και τη βοήθεια, την εταιρεία παραγωγής, τον Νίκο Κοκλώνη και το κανάλι που από την πρώτη στιγμή με βοηθήσατε να το διαχειριστώ όλο αυτό, όσο μπορώ…Μου είπατε πάρε το χρόνο σου, την Κατερίνα και τον κόσμο, δήλωσε αρχικά.”

Συνέχισε μιλώντας για την ασθένεια από την οποία “έφυγε” η μητέρα της “Μέχρι να ρθει στο σπίτι σου αυτή η αρρώστια δεν το καταλαβαίνεις. Προσπαθείς να συμπαρασταθείς σε αυτούς που το βιώνουν αλλά είναι πολύ διαφορετικό, όταν χτυπάει τη δική σου πόρτα,” τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου. 

Έπειτα η παρουσιάστρια εξήγησε τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να μην φορέσει μαύρα ρούχα: “Εγώ διάλεξα σήμερα να μην εμφανιστώ με μαύρα αλλά με το μεγάλο μου χαμόγελο γιατί το λάτρευε η μαμά μου. Να εμφανιστώ με μια μπλούζα από τις Γυναίκες χωρίς σύνορα της οποίας ιδρυτικό μέλος ήταν η μαμά μου και κάνουν σπουδαίο έργο στη Θεσσαλονίκη. Θα χαρώ να συνεχίσω να βοηθάω όσο μπορώ και να είμαι μέλος της οργάνωσης.

Έκλεισε στέλνοντας ένα μεγάλο φιλί στον αδερφό και το μπαμπά της:

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!