Με ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων ανακοίνωσε το Netflix αυτό που όλοι περιμέναμε! Έρχεται νέος κύκλος Squid Game και προφανώς έχει ήδη αρχίσει η φρενίτιδα!

Η σειρά φαινόμενο που καθήλωσε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο έρχεται να μας συνεπάρει ξανά με τα πιο αρρωστημένα και θανάσιμα παιδικά παιχνίδια! Αν και πλέον είμαστε υποψιασμένοι και δεν θα πάθουμε το ίδιο σοκ με το πρώτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, ανυπομονούμε να δούμε τι σκέφτηκαν οι ιθύνοντες για να μας σηκώσουν από τους καναπέδες μας!  

Στην επίσημη σελίδα του στο Twitter, το Netflix ανήρτησε ένα βίντεο με την γνωστή, creepy κούκλα Young-hee που είχε στο μάτι της γραμμένο τον αριθμό 2.

Επιπλέον υπάρχει και το μήνυμα του δημιουργού της σειράς  Hwang Dong-hyuk, που είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός, και αποκαλύπτει στους θαυμαστές των Παιχνιδιών του Καλαμαριού πως θα έχουμε την επιστροφή του αγαπημένου πρωταγωνιστή Gi-hun – όπως και του ανταγωνιστή του, του άνδρα με τα μαύρα.

Η εμφάνιση της κούκλας Young-hee δεν είναι τυχαία- όπως και τίποτα σε αυτή τη σειρά- καθώς στον δεύτερο κύκλο θα δούμε το αγόρι της Cheol-su. Είστε έτοιμοι;

Διάβασε επίσης: H Hoyeon Jung του Squid Game κατακτά το Hollywood!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet