Interstellar

Το Interstellar εξιστορεί τις περιπέτειες μιας ομάδας εξερευνητών, οι οποίοι αναλαμβάνουν την πιο σημαντική και ηρωική αποστολή στην ανθρώπινη ιστορία: να ταξιδέψουν, μέσω μιας πύλης στο χρόνο, πέρα από τους φυσικούς περιορισμούς, για να ανακαλύψουν αν η ανθρωπότητα έχει μέλλον ανάμεσα στα αστέρια!  Η συγκινητική ταινία του Christopher Nolan διχάζει ανάμεσα στην αγάπη και το καθήκον, την οικογένεια και την αποστολή, ενώ θίγει πολύ σοβαρά οικολογικά θέματα.


Catch me if you can

Ένας πράκτορας του FBI βάζει σκοπό της ζωής του να συλλάβει τον Φρανκ Αμπιγκέιλ, σπεσιαλίστα στις πλαστογραφήσεις επιταγών, ο οποίος σε ηλικία μόλις 21 ετών άσκησε τα επαγγέλματα του πιλότου, του γιατρού και του δικηγόρου! Μόνο που κάθε φορά που έβρισκαν τα ίχνη του, ο Φρανκ βρισκόταν ένα βήμα πιο μπροστά και τους ξέφευγε. Χιούμορ και παιχνίδια γάτας και ποντικού σε μιαν αληθινή ιστορία πάνω στην απατηλότητα της εξωτερικής εμφάνισης. Φοβερό générique με καρτούν φιγούρες! Yπέροχη μουσική του Τζον Γουίλιαμς.


6 Underground

Ο Ράιαν Ρέινολντς υποδύεται εδώ τον «Ένα». Είναι αρχηγός μιας ομάδας ικανών στον τομέα τους ανθρώπων – κι ο τομέας τους μπορεί να είναι «hitman» ή «ατρόμητος parkurer»- οι οποίοι έχουν σβήσει την ύπαρξή τους σκηνοθετώντας τον θάνατό τους, προκειμένου να γίνουν μέλη μιας ομάδας που πολεμά τους αληθινά κακούς, αυτούς που δεν πιάνει ο νόμος. Τόσο κακούς όπως δικτάτορες μικρών χωρών σαν το Τουργιστάν, τον οποίο η ομάδα του «Ενός» φιλοδοξεί να γκρεμίσει από την εξουσία και να τον αντικαταστήσει με τον δημοκρατικό αδελφό του τον οποίο κρατά σε αιχμαλωσία.


Μr and Mrs Smith

Ο κύριος και η κυρία Σμιθ έχουν προβλήματα με το γάμο τους, που ίσως και να οφείλονται στο ότι κρύβει ο ένας από τον άλλον την πραγματική του επαγγελματική ταυτότητα, ότι, δηλαδή,  είναι πληρωμένοι δολοφόνοι με αντίπαλα συμφέροντα!  Οι αποστολές τους συμπίπτουν κι εκεί ξεκινούν τα απρόοπτα στην κατά τα άλλα ρουτινιασμένη σχέση τους. Τώρα πρέπει να επιλέξουν ή τη σχέση τους ή τις υπηρεσίες τους!


50 Shades of Grey

Η άβγαλτη φοιτήτρια Αναστάζια γνωρίζει τον γοητευτικό εκατομμυριούχο Κρίστιαν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. Η ορμητική ερωτική τους σχέση γρήγορα καταλήγει στο κολασμένο κόκκινο δωμάτιο του Γκρέι. Μπροστά στη θέα μαστιγίων, χειροπεδών και λοιπών ερωτικών βοηθημάτων, η τελειόφοιτος φοιτήτρια της Αγγλικής Λογοτεχνίας πρέπει να αποφασίσει πόσο μακριά είναι διατεθειμένη να φτάσει για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του ανθρώπου που αγαπά…

Διάβασε ακόμη: Τι να περιμένουμε από τη νέα ταινία Blonde για τη Marilyn Monroe;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet