Στο “Ενώπιος Ενωπίω” και τον Νίκο Χατζηνικολάου φιλοξενήθηκε η αγαπημένη μας ηθοποιός  Βίκυ Σταυροπούλου. Μίλησε για την κόρη της Δανάη Μπάρκα, για το πόσο της στάθηκε όταν ήταν άρρωστος ο πατέρας της, αλλά και για τον γάμο της λόγω της εγκυμοσύνης της.

Ο γάμος στα 23 και η εγκυμοσύνη 

«Από μικρή ήμουν νούμερο!», είπε η δημοφιλής ηθοποιός. «Ήμουν ο αρχηγός του χαβαλέ! Μου άρεσε πάντα να επικοινωνώ με τον κόσμο. Μου έλεγαν από μικρή ότι θα γίνω ηθοποιός. Τα πράγματα ήρθαν λίγο αντίστροφα. Πρώτα παντρεύτηκα γιατί έμεινα έγκυος στα 22 μου. Ο γάμος έγινε με έναν άνθρωπο πολύ καλό ακριβώς γιατί αποφάσισα ότι θα κρατήσω το παιδί. Δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά, στο τέλος χωρίσαμε, αλλά αγαπιόμαστε μέχρι σήμερα». Μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον πρώην άντρα της και πως όφειλαν να μείνουν δυο καλοί φίλοι για χάρη της Δανάης. Η θεατρική σχολή της άνοιξε τελείως διαφορετικούς ορίζοντες που τη βοήθησαν να γίνει πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος. 

Απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν θεωρεί πως είναι καλός άνθρωπος, δήλωσε πως είναι «εργοστάσιο ενοχών»! Η κόρη της, επίσης ηθοποιός και παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα, μίλησε με συγκίνηση για την μητέρα της: «Ως μαμά είναι το τρανό παράδειγμα ενός ανθρώπου που τα μπορεί όλα. Τα μπορείς όλα αν έχεις πίστη, αποθέματα αγάπης και στόχο να γίνεις καλός άνθρωπος. Η μαμά μου τα είχε όλα αυτά. Μπορεί να έκανε λάθη στο παρελθόν αλλά είναι λάθη που βοήθησαν και εκείνη και εμένα να βελτιωθεί η σχέση μας… ‘Ήμουν μεγάλη θαυμάστριά της, πρώτα ανθρώπινα και μετά επαγγελματικά. Δε με άφησε ποτέ να αισθανθώ ανασφάλεια… Σαν μαμά η ίδια θεωρεί ότι είναι πολύ χειρότερη αλλά είναι η καλύτερηΠοτέ δε μου έχει δώσει συμβουλή – συμβουλή για το τι να κάνω. Η συμβουλή της ήταν οι πράξεις της. Έβλεπα ότι το θέατρο είναι ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα και ανασφαλές αλλά όταν έβλεπα πως έφευγε ο κόσμος από το θέατρο έλεγα ότι αυτό θα κάνω… Έπαιξε ρόλο η αγάπη που έβλεπα να παίρνει από τον κόσμο στην απόφασή μου να γίνω ηθοποιός… Ήταν πολύ ωραία η εμπειρία όταν δουλέψαμε μαζί, στην αρχή προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τα προσχήματα αλλά το διασκεδάσαμε και θα θέλαμε να το ξανακάνουμε»

Η συγκίνηση της Βίκυς για την κόρη της 

Η Βίκυ Σταυροπούλου δεν κρύβει την αγάπη, την υπερηφάνεια και την αδυναμία που έχει στην κόρη της! 

«Με συγκινεί η Δανάη γιατί είναι ένα παιδί πολύ ευαίσθητο και στηρικτικό. Μου απέδειξε στη δύση του μπαμπά μου αυτό που έλεγε η Κική Δημουλά ότι η αγάπη έχει ανάγκη από πράγματα χειροπιαστά. Παράτησε τη ζωή της και ήταν εκεί με τον μπαμπά μου. Εγώ δεν τον έπλενα, έβαζα τη νοσοκόμα. Η Δανάη τον έπλενε!»…

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet