Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που πριν λίγες μέρες βάφτισε τον γιό του μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και στον Ηλία Σκουλά.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη Σίσσυ Χρηστίδου απαντώντας για τη λήξη της συνεργασίας τους. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν ξέρω αν θα πήγαινα ξανά σε πάνελ εκπομπής, αλλά μου άρεσε η παρέα. Έχει να κάνει με την ομάδα, με ποιον είσαι, πώς είσαι, πως πάει το κομμάτι της συζήτησης. Δυστυχώς, δεν έχω μιλήσει καθόλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου, είναι άφαντη. Δεν μου έχει απαντήσει στα μηνύματα, σε τηλέφωνα. Έχει περάσει κι όλο αυτό το κομμάτι με τον πρώην σύζυγό της. Δεν είναι και εύκολο όλο αυτό. Λογικό είναι.

Νόμιζα ότι θα ήμουν στην εκπομπή της, δεν ξέρω τι έγινε και δεν είμαι. Δεν πήρα απάντηση. Γενικά ένα αναπάντητο ερώτημα και για σένα και για μένα και για τον οποιονδήποτε» τόνισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τέλος, αναφέρθηκε στη βάφτιση του γιου του, Πάρη εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι κάποιος από τους καλεσμένους διέρρευσε το προσκλητήριο.

«Με ενόχλησε που διέρρευσε το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου μου και δεν σεβάστηκαν την επιθυμία μας» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Υποφάντης: «Ο γιος μου είχε καρκίνο- να μην το ζήσει κανένας»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet