Ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε καλεσμένος στην εορταστική εκπομπή του «Πρωίαν σε Είδον». Ο ηθοποιός και γνωστός βιογράφος των μεγαλύτερων αστέρων του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε για την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες για το άρωμα που φορούσε όλα τα χρόνια της ζωής της.

«Έχω ένα συγκεκριμένο άρωμα που φοράω. Το φοράω περίπου 20 χρόνια. Η Αλίκη ήταν μια γυναίκα που μοσχοβολούσε. Όχι μόνο όταν περνούσε από δίπλα αλλά και στο σπίτι, στο καμαρίνι», περιγράφει ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Φορούσε το ίδιο άρωμα αλλά το λέει στην ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Εκεί που της λέει ο Γιώργος Κωνσταντίνου «τι ωραία που μυρίζετε», εκείνη του απαντά: «Ναι, είναι το τάδε». Ας μην πω τώρα τη μάρκα για να μην κάνω διαφήμιση.

Αυτό το φορούσε μέχρι το τέλος. Όταν «έφυγε», πήγα και αγόρασα ένα μπουκάλι και το έχω ακόμα, για να θυμάμαι τη μυρωδιά της. Ήταν ταυτισμένη η μυρωδιά μαζί της», ανέφερε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Όταν μιλούσε, μοσχομύριζε το στόμα της. Μου έλεγε ότι το άρωμα πρέπει να το βάζουμε όχι μόνο πίσω από τα αυτιά αλλά στη μύτη και τα ρουθούνια. Και όταν μιλούσε, μύριζε η αναπνοή της άρωμα. Πολλές φορές το κάνω και εγώ αυτό», αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συζήτησης ο Μάκης Δελαπόρτας.

Στο απόσπασμα της ταινίας «Χτυποκάρδια στο θρανίο» η Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκαλύπτει ότι φοράει το Miss Dior, ένα εμβληματικό άρωμα του γαλλικού οίκου το οποίο κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1947 και έκτοτε αποτελεί μια διαχρονική επιλογή πολλών γυναικών.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Η τελευταία του συνέντευξη πριν τον στρατό- «Θα μου λείψει ο σύζυγός μου και η επαφή με τον κόσμο»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet