Ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε την μεταμέλειά του στις κάμερες για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

«Ομολόγησα την πράξη μου, πραγματικά ζητάω συγγνώμη για αυτό το οποίο συνέβη και από τη σύζυγό μου -την οποία πραγματικά υπεραγαπώ- και από τις τρεις κόρες μου. Δυστυχώς βρέθηκα σε μια κατάσταση που έγινε αυτό το περιστατικό για το οποίο δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Όπως κατέθεσε και η ίδια, δεν έχω υπάρξει ποτέ μου βίαιος.

Θα κοιτάξω να δω με ποιον τρόπο, μετά από αυτό το περιστατικό που έγινε, μπορώ να θεραπευτώ, να ζητήσω βοήθεια. Γιατί πραγματικά σας το λέω, έχω χτίσει μια καριέρα και μια οικογένεια, έχει γίνει με πάρα πολύ κόπο και από εμένα και από τη σύζυγό μου και η πράξη που έγινε είναι και για εμένα κάτι αδιανόητο, όπως και για αυτή. Θα αναζητήσω τις αιτίες και τις ψυχολογικές αν θέλετε, γιατί συνέβη αυτό το περιστατικό, δεν είναι κάτι που μπορώ να συγχωρέσω τον εαυτό μου.

Θέλω να πιστεύω πραγματικά να μη βρεθεί άλλος άνθρωπος σε τέτοια κατάσταση. Είναι από τις περιπτώσεις που τις ακούω αλλού και βλέπετε πόσο είμαι αιχμηρός -και το ίδιο αιχμηρός είμαι και με τον ίδιο μου τον εαυτό.

Ζητάω συγγνώμη από όλους, από όλο τον κόσμο, πρωτίστως από τη Σοφία και τις τρεις κόρες μας. Και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί με την κατάλληλη βοήθεια».

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η γλυκιά ανάρτηση για την γιορτή του πατέρα


Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet