Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας παρέμειναν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι μέσα στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων, ενώ δημιούργησαν και τη δική τους οικογένεια.

Πλέον, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος πέρα από ένα όμορφο ζευγάρι είναι και δύο καλοί γονείς για τον Μάξιμο και τη Σιέννα, που αποτελούν την προτεραιότητά τους. Οι δυο τους έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι, μιας και κατάφεραν να μείνουν ενωμένοι σε μια εποχή που αυτό δεν θεωρείται δεδομένο αλλά ζητούμενο.

Ανήμερα αυτής της ξεχωριστής ημέρας για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, εκείνη έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram. Η ηθοποιός δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους από τις διακοπές, στην οποία ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα και έκανε τους followers της να… λιώσουν!

«Σαν σήμερα… Πρίν από 10 ολόκληρα χρόνια!!!!! Ποιός το φανταζόταν ότι θα τα καταφέρναμε τόσο καλά μωρό μου», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου στην ανάρτησή της.

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Οι τρεις γάμοι και τα δύο παιδιά

ΗΑθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος γνωρίστηκαν το 2013, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2017 στο Γύθειο και με θρησκευτικό το 2018 στη Μύκονο. Ωστόσο, η ηθοποιός έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της πως υπάρχει και ένας κρυφός γάμος στο εξωτερικό, που είχε προηγηθεί των δύο παραπάνω.

Τον Μάρτιο του 2018 η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έγιναν γονείς για πρώτη φορά, με την ηθοποιό να φέρνει στον κόσμο ένα αγοράκι, τον Μάξιμο. Τον Ιούνιο του 2021, η οικογενειακή ευτυχία μεγάλωσε, καθώς γεννήθηκε η κόρη τους, Σιέννα.

Και κάπως έτσι συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από εκείνη την καλοκαιρινή ημέρα που συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο νησί των Ανέμων.

Όταν η Αθηνά Οικονομάκου μιλούσε για τη γνωριμία της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

«Θυμάμαι τα πάντα! Παρόλο που δεν έχω καθόλου καλή μνήμη και διαγράφω τα πάντα, τη γνωριμία με τον Φίλιππο τη θυμάμαι ολόκληρη. Κάθε λεπτό. Για εμένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Ήμασταν με μια παρέα στη Φτελιά, στη Μύκονο, και κάναμε ηλιοθεραπεία.

Κάποια στιγμή, περίπου 300 μέτρα μακριά, βλέπω έναν άνθρωπο με μηχανή και κράνος. Δεν έβλεπα καν πρόσωπο. Όσο πλησίαζε, και ενώ είχε φτάσει στα 50 μέτρα από εμάς, γυρίζω στους φίλους μας και τους λέω «εγώ αυτόν θέλω»! Έτσι ακριβώς!

Βγάζει το κράνος, ένας φίλος μου που τον ήξερε μού είπε το όνομά του και εγώ του απάντησα «Δε με ενδιαφέρει ποιος είναι, εμένα μου αρέσει». Κάθισε σε διπλανή παρέα και τα βλέμματά μας λειτούργησαν μαγνητικά.

Διαβάστε περισσότερα στο Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!