Ο Γιώργος Γεροντιδάκης που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά ¨Άγριες Μέλισσες ¨ βιώνει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Τον χειμώνα που πέρασε, συμμετείχε στον Σασμό, όπου επίσης σημείωσε τεράστια επιτυχία. Μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με τη σύντροφο του Άσπα, με την οποία απολαμβάνουν μια όμορφη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους δημοσίευσαν μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία ποζάρουν αγκαλιά στην πισίνα με φόντο την Αστυπάλαια, το νησί στο οποίο βρίσκονται αυτές τις μέρες.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είχε δηλώσει για την προσωπική του ζωή: «Στην προσωπική μου ζωή όλα πάνε καλά. Είμαι πάρα πολύ υγιής και πάρα πολύ χαρούμενος. Με την Άσπα κυκλοφορώ στον δρόμο, δεν κρύβομαι απλά δε θέλω να τονίζω και να υπερτονίζω κάτι το οποίο είναι για τον κόσμο άνευ ουσίας. Για μένα είναι πολύ σημαντικό, για τους άλλους μπορεί να μην είναι».

Δείτε τη φωτογραφία

Γεροντιδάκης
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!